Delia, marturisirea pe care toti o asteptau.

Delia Matache a vorbit despre rolul de mama! Cum se vede artista din aceasta pozitie!

Delia Matache a facut o dezvaluire bomba in podcast-ul Andrei Maruta! Artistele au reusit, intr-un final, sa puna capat zvonurilor conform carora cele doua ar avea ceva de impartit. Iata ca lucrurile nu stau chiar asa! Andra si Delia au recunoscut ca au o relatie de prietenie, in ciuda gurilor rele de pe internet.

Jurata de la X Factor a facut si o marturisire pe care multi, cu siguranta, o asteptau: cand va deveni mamica!

Delia este intrebata adesea de internauti cand are de gand sa devina mama. Sotia lui Razvan Munteanu a vorbit despre lumea nesigura in care traim si despre faptul ca si acest lucru este un motiv pentru care nu vrea sa dea nastere unui copil in aceasta perioada.

loading...
”Mie mi-e frica putin de lumea asta. Mi-e frica, gandindu-ma la mediul asta de familie, cumva mi-ar fi teama.

Mi-e teama sa ma gandesc ca as aduce un copil pe lume. Mi se pare ca… Ok, da, nu vad o lume superba, nu vad o lume ideala. Niciodata nu a fost. Cumva, ma vad genul de parinte… Nu-mi place in totalitate lumea in care traim si mi se pare ca aduci un copil intr-o lume tare nesigura. E nesigur totul si tu aduci un suflet nevinovat intr-un mediu nesigur? Te gandesti ca la un moment dat ca pleaca si ca intra cumva, prin diferite portite in lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia.

Delia se vede a fi o mama foarte moderna, insa cu cateva frici. ”Stiu ca pot sa fiu o mama foarte misto si stiu si realizez ca o sa am anumite frici. Simt ca as putea sa fiu o mama extraordinara, dar simt ca as mai putea sa-mi dau un pic de ragaz, cat cred eu ca mai merge.

Nu o sa zic asta si la 60 de ani”, a mai spus povestit Delia Matache.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro