Dezvaluirea momentului la Survivor Romania.

Elena Marin face o dezvaluire socanta despre strategia Faimosilor la Survivor Romania!

Tensiunile din echipa Faimosilor nu contenesc dupa venirea in Dominicana a Andreei Antonescu. O parte din colegii sai i-au explicat strategiile care au fost puse la cale pe parcursul competitiei.

Atmosfera in echipa rosie ramane incordata, pentru ca unele relatii dintre Faimosii nu mai pot fi reparate. Chiar daca aparent lucrurile par mai linistite, vedetele incearca sa faca noi strategii prin care sa elimine fetele, pe care le considera verigi slabe.

Morosanu: Au fost zile in care nu ne-am sustinut, nu nemai suportam unii pe altii ;i am pierdut in zilele alea. Conteaza enorm vibe-ul echipei, sa fim uniti.

Elena: Isi doreau sa piarda pentru a curata echipa si sa scape de verigile slabe .

loading...
Andreea: Nu mai era lupta intre Faimosi si Razboinici.

Elena: Era lupta noastra, intre noi.

Morosanu: Prea repede s-au intamplat lucrurile. Am contruit o echipa foarte faina si la un moment dat s-a disipat totul.

Andreea: Care a fost motivul?

Morosanu: Au venit oameni noi in echipa, Sebi, Ana..

Elena : Au fost inainte de ei..

Morosanu: Eu incercam sa tin echipa unita, problema a fost ca am incercat apoi sa facem aliante..

Andreea: Aliante se asteapta lumea sa fie peste tot. Eu cu Elena am o relatie de prietenie inainte de Survivor.

loading...
Zanni tine evidenta Faimoaselor, in privinta puntelor aduse la meciuri, sustine Majda. Actrita considera ca nu doar fetele ar trebui vizate, ci si baietii, pentru ca se intampla ca acestia sa nu castige dueluri pe traseu.

Majda: Zanni face clasamentul verigilor slabe din saptamana in saptamana, daca aduci punctul. Dar nici baietii nu au adus mereu puncte. Este un top al fetelor, atata tot.

Andreea: Nu vreau sa consider ca ce se intampla la Survivor e practic o biserica a noastra impotriva altora. Suntem oamenii care avem o anumita gandire si o chimie. Hai sa vedem ce poate, cine poate si cum poate. Nu vreau sa am asteptari. Eu vreau sa vad mereu partea buna a oamenilor si de mute ori am fost dezamagita, dar asta nu inseamna ca voi ridica eu sabia sau sa demasc pe cineva, voi lua lucrurile ca atare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro