Elena Marin e aparata de iubit, dupa scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor

Dupa ce a izbucnit un scandal intre Elena Marin si Raluca Dumitru la Survivor, iubitul coregrafei sare in apararea ei. Andrei ii tine partea logodnicei sale, Elena Marin, si considera ca este atacata de colegi fara motiv.

Elena Marin a fost mereu in centrul discutiilor in competitia de la Survivor. Dupa ce s-a certat cu Zanni, se pare ca Raluca Dumitru a fost deranjata de colega ei si chiar a amenintat-o cu bataia. Andrei, iubitul coregrafei, a avut o prima reactie, dupa ce a vazut la televizor ce se intampla cu Elena.

„E foarte simplu, avem acolo un grup care se exprima de patru luni. Saptamana trecuta chiar am vazut cand ei fugeau dupa Elena si Stefan sa vada ce vorbesc si asa, chiar daca sunt cenzuri, l-am auzit pe Zanni folosind un cuvant obscen catre Irisha. Ei vorbesc asa acolo, cu totii si poate sa confirme toata lumea asta. S-au mai auzit chestii si se vad. Elena nu e genul asta, pe Elena nu am auzit-o in viata mea, de 7 ani de cati o cunosc, nu am auzit-o vreodata sa foloseasca cuvantul „fa’, Elena nu are glume de genul asta, Elena nu foloseste cuvinte obscene si este exclusa de grup din cauza asta. In momentul in care esti intr-o echipa si toti isi permit anumite glume pe care tu nu ti le permiti toata viata, nici sa le faci, nici sa le primesti, automat excluzi, ceea ce, din punctul meu de vedere, eu o felicit.’, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.
loading...
Elena Marin de la Survivor este aparata de iubit in conflictele pe care le are. Andrei a fost invitat in platoul de la Teo Show, unde a declarat ca logodnica lui nu are un comportament inadecvat si nici nu vorbeste vulgar.

In editia de aseara, 6 mai, a emisiunii Survivor Romania, de la Kanal D, a izbucnit o cearta intre Elena Marin si Raluca Dumitru.

„Fetita mea, vezi cum vorbesti cu mine, cred ca te iau de cozile alea… Nu aici… Cand iesim din emisiune, Elena’, a spus Raluca Dumitru.

„Ooo, serios?! Asta e o amenintare! (…) Sa imi fie frica sa merg prin Bucuresti, ca sa nu ma bata Raluca’, i-a raspuns Elena Marin, la Survivor Romania.

Elena Marin a afirmat ca, odata ce va iesi din competitie, ea va lasa toate conflictele in jungla din Republica Dominicana. Pe de alta parte, Raluca Dumitru spune ca nu are nimic personal cu Faimoasa, doar ca o deranjeaza dramatizarea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro