Gina Pistol si Smiley s-au logodit?!

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri, iar toata lumea asteapta su sufletul la gura casatoria dintre cei doi!

Gina Pistol si Smiley au o relatie de aproape 4 ani de zile si sunt unul dintre cele mai indragita si urmarite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au dat vestea ca sunt impreuna in urma cu aproximativ un an, printr-un vlog, atunci cand frumoasa prezentatoare TV a mai facut un anunt care i-a lasat pe toti masca.

La acea vreme, vedeta era insarcinata in cinci luni. Pe 9 martie, ea si Smiley au devenit parinti cu norma intreaga, blondina aducand pe lume o fetita perfect sanatoasa, Josephine, care le-a bucurat inimile. Acum, toata lumea asteapta vestea ca cei doi urmeaza sa faca si nunta, iar, recent, Gina Pistol a aparut cu un inel pe deget si toata lumea a crezut ca este vorba despre o logodna.

Blondina a luat pe toata lumea prin surprindere in urma cu putin timp pe retelele de socializare, acolo une isi tine la curent fanii cu tot ceea ce face pe plan profesional, dar si personal. Acum, pentru ca trebuie sa-si creasca fiica, Gina Pistol le comunica internautilor doar ceea face ea in viata ei personala, caci de la munca a luat o binemeritata pauza.

loading...
Recent, aceasta a postat niste imagini in care aparea cu un superb inel pe deget, iar fanii au luat-o complet razna si imediat au presupus ca ea si Smiley s-ar fi logodit.

Ei bine, pentru ca sa nu-i tina pe jar pe internauti, Gina Pistol a etichetat si perosoana care i l-a dat, iar acea persoana nu este tatal fetitei ei.

Artistul a declarat chiar inainte de venirea pe lume a micutei Josephine ca nu exclude din ecuatie un posibil mariaj cu mama fetitei sale.
Cei doi par ca nu se grabesc si mai mult se pare ca certificatul de casatorie nu este o necesitate pentru cei doi.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud casatoria ”, a declarat artistul in podcastul lui Damian Draghici, in urma cu ceva timp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro