Ilie si Ioana Nastase divorteaza dupa Paste!

Intre Ilie si Ioana Nastase pare ca nu mai exista nicio cale de impacare. Cei doi au in prezent au o relatie civilizata, de prietenie, insa formalitatile de separare au continuat. Astfel a fost stabilit primul termen din procesul de divort.

Desi au incercat de mai multe ori sa se impace, se pare ca lucrurile nu au mai functionat.

In urma cu cateva luni, dupa ce Ioana a depus actele de divort, Ilie Nastase a amenintat-o ca ii va lua toate cadourile si bunurile pe care le are. Se pare ca intre cei doi exista un contract prenuptial care prevede conditiile in care bunurile se vor imparti, iar acest document le usureaza munca avocatilor, dar ii va scuti pe cei doi cel mai probabil de alte discutii.

Ioana si Ilie Nastase sunt chemati sa semneze actele de divort pe 24 iunie, la Judecatoria Constanta. Atunci va avea loc prima infatisare in procesul pe care Ioana i l-a intentat partenerului sau.

Bruneta a depus cererea de divort pe 3 martie, la putin timp dupa ce a martiurisit faptul ca a sunat la 112 pentru ca a fost agresata verbal si fizic de fostul tenismen.

loading...
Cei doi au avut cateva tentative de impacare, ba chiar s-au si vazut de cateva ori. Mai mult, Ilie Nastase i-a facut Ioanei o promisiune la acea vreme.

„Da, ne-am mai vazut in ultimele saptamani. Mai vorbim la telefon, mai schimbam mesaje, ba am iesit chiar si la masa impreuna. Pot sa va spun astazi ca povestile acelea, cum ca imi va lua cadourile oferite inapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lasat sa inteleg ca nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, ca imi vor ramane cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv masina si verigheta”, a mai spus Ioana Nastase.

Dupa ce au aparut in presa primele informatii despre agresiune, s-a speculat ca Nick Radoi, fostul iubit al brunetei, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Nastase. Sotia tenismenului a negat insa aceste lucruri si explica faptul ca ea nu i-a dat niciodata motive pentru un astfel de comportament.

”Este o prostie ce s-a scris, cum ca motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilarie. Am ajuns in Bucuresti, am luat masa in oras cu Ilie, apoi ne-am intors in Stejarii. Am vazut inca de la masa ca era nervos, dar nu am dat importanta.

Am ajuns acasa si… am ramas socata. O ploaie de palme! Folosesc acesti termeni ca sa pastrez cat de cat decenta. Nu mi s-a intamplat asa ceva in viata mea. Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia. Am iesit pe usa, m-am urcat in masina si am plecat direct spre Constanta.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, insa pot sa spun ca este un om extrem de influentat. Sunt anumite persoane care au influenta asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru ca prietenii lui ma respecta. Prefer sa tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive sa se comporte asa. Tind spre divort. Voi vedea perioada urmatoare ce voi face clar. Deocamdata incerc sa ma linistesc”, a detaliat Ioana Nastase pentru Click!

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro