IMAGINILE CARE DOVEDESC RELATIA DINTRE Andra SI AFACERISTUL PE CARE L-AR “TERORIZA”

In urma cu doua zile, CANCAN.RO va dezvaluia, in exclusivitate, ca Andra Volos, fosta concurenta la “Puterea Dragostei”, este acuzata ca ar incerca sa “sparga” mariajul unui om de afaceri din Bucuresti. Acum va prezentam si dovada relatiei dintre cei doi, mai exact imagini cu frumoasa satena si barbatul caruia i-ar fi „sucit mintile”, potrivit unor surse din apropierea cuplului.

Andra Volos a devenit cunoscuta in showbiz-ul autohton dupa ce participat la “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. In prezent, a ajuns la peste 500.000 de urmaritori pe Instagram, iar expunerea la TV i-a adus, in mod natural, multi admiratori. Intre acestia, un barbat insurat si cu trei copii. Omul de afaceri din Capitala si satena ar fi inceput o relatie, care s-a intins pe durata a cateva saptamani.

S-au obtinut si cateva fotografii care confirma relatia lor, de care inclusiv sotia afaceristului are cunostinta. De altfel, potrivit unor surse, Andra Volos ar fi fost “urecheata” serios, la propriu, de catre femeia “tradusa”. In imagini, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei” si omul de afaceri apar imbratisati si pozeaza ca un adevarat cuplu.

Daca tinem cont de fotografii, nu ar trebui sa ne mire prea tare ca Andra Volos este acuzata si ca l-ar „teroriza” acum pe omul de afaceri sa-si paraseasca familia si sa reinceapa o relatie cu ea. “Bunaciunea” de la “Puterea Dragostei” pare super-fericita in bratele barbatului, care ar fi cheltuit sume imense pe durata legaturii. Satena i-ar trimite si acum mesaje, dupa ce afaceristul ar fi ales, pana la urma, sa revina langa sotie si cei trei copii.

loading...
In ianuarie, Andra Volos anunta pe Instagram ca are un nou iubit, dupa despartirea de Bogdan Mocanu. La momentul respectiv nu a oferit, insa, multe detalii. Pentru ca ar fi fost vorba chiar de omul de afaceri insurat si cu trei copii.

“Pai cum o femeie frumoasa ca mine sa nu aiba iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live facut pe internet.

Reamintim ca, in cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, cu care a continuat relatia si dupa terminarea show-ului. Povestea de iubire nu durat mult, iar cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Ulterior, tanara a anuntat ca are un nou iubit. Motivul despartirii de Bogdan Mocanu ar fi insa chiar omul de afaceri insurat si cu trei copii, amintit mai sus.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro