Irisha, ironizata si jignita de concurentii din echipa Faimosilor.

Irisha a facut declaratii socante, dupa eliminarea de la Survivor Romania.

Irisha a parasit competitia Survivor Romania mult prea devreme, dupa spusele ei. Se pare ca fosta concurenta isi dorea sa mai ramana in competitie si chiar ar fi luptat foarte mult pentru marele premiu, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, fosta Faimoasa a facut declaratii socante despre anumiti colegi de echipa. Ar fi fost jignita si ironizata de unii dintre concurenti, doar pentru ca nu ar fi impartit mancarea cu ei si ca ar fi consolat-o pe Elena Marin.

„Imi pare rau ca am plecat, simteam ca mai am multe de demonstrat, cel putin pe traseu. Ma descurcam din ce in ce mai bine, aduceam puncte si nu m-as fi gandit ca pot sa ies atat de repede.

Nu e frumsos a numeri punctele, cum spuneau colegii, dar e corect. Asta trebuie sa facem in competitie, sa aducem puncte. Am fost nominalizata pentru ca eu nu imparteam mancarea, pentru ca era singura mancare la care aveam acces. Eram mai pentru mine, mancam singura, nu imparteam. Apoi le-am inteles si strategia baietilor si au vrut sa scape de mine pentru ca eram cu real pericol pentru ei.

loading...
Raluca impatrea mancarea, cred ca era un mod de a nu fi votata. Au fost doua saptamani in care nu a adus puncte aproape deloc, dar a compensat cu mancarea pentru a se apropia de baieti. Strategia mea era sa mananc pentru a avea energie.
Am avut cativa colegi cu care aveam aceeasi parere. Pe aceeasi lungime de unda cu mine au fost Stefan, Elena, Culita. Poate si Andreea si Cucu, dar au fost spalati pe creier de ceilalti.

S-a rupt totul de cand eu am luat apararea Elenei si am luat-o in brate. Cu situatia asta au emaptizat si Stefan si Culita si de aici a pornit ruptura.
Am fost facuta proasta, ca nu prind semnal, tot felul de glumite, bully-ing de dimineata pana seara, cu dorinta de a induce publicului ca sunt aeriana, ca traiesc intr-o lume paralela. In momentul in care am ajuns in jungla, duceam aceeasi viata, dormeam pe jos,mancam la fel ca ei. Eu cand intram pe traseu imi faceam treaba, nu trebuie sa se tina cont de un background sau de o vacanta. Eu muncesc ca sa imi permit viata pe care mi-o permit. Nu am avut o viata opulenta, parintii mei sunt profesori, am trait ca toata lumea. Ei au incercat sa scoata multe lucruri in evidenta ca sa nu plac publicului.”, a declarat Irisha pentru WOWbiz.

Despre Sebi, Irisha sustine ca este un baiat bun, care isi iubeste sotia si familia, insa tensiunea isi va spune in perioada urmatoare. Ba chiar mai mult, s-ar putea ca si prietenia cu Zanni l-ar putea afecta.

„La baza, Sebi e un baiat bun, isi iubeste sotia foarte mult, o respecta foarte mult, vorbeste foarte frumos despre ea. De la o vreme e foarte nervos si conflictual, cred ca o sa cedeze psihic curand. Cand nu te mai poi abtine, cand nu mai poti asculta o parere… Cred ce va ceda psihic. Mereu e langa Zanni, el nu se gandeste la el, face totul cum vrea Zanni si pentru Zanni. Visul tau unde este, daca tu traiesti visul lui Zanni? Eu i-am zis lui Zanni ca are o minte ascutita si este periculos. El de asta nu m-a mai placut, pentru ca l-am inteles foarte bine, mi-am dat seama cum gandeste.”, ne-a mai spus fosta Faimoasa.

Cat despre Culita, Irisha adauga faptul ca il vede in Marea Finala de la Survivor Romania si chiar il considera un om bun.
„Cu Culita stateam ore intregi de vorba, imi povestea despre Daniela ca urmeaza sa nasca, spuneam ca o sa mergem la botez. Culita are sanse sa castige, sa ajunga in finala.”, a mai adaugat Irisha.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro