Iulia Vantur, mesaj neasteptat dupa sase ani de relatie.

Iulia Vantur a facut anuntul momentului, la mai bine de sase ani de cand sta in India.

Iulia Vantur traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Salman Khan, iar de mai bine de sase ani locuieste in India. In urma cu scurt timp, prezentatoarea de televiziune a facut un anunt total neasteptat.

In urma cu doar cativa ani, frumoasa blondina a decis sa se mute in India, acolo unde traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Salman Khan.

Cu toate acestea, in urma cu scurt, in cadrul unui interviu, Iulia Vantur a vorbit despre ultima perioada din India, dar a facut si un anunt total neasteptat.

Vedeta de televiziune a dezvaluit faptul ca isi doreste foarte tare sa revina in tara.

loading...
„Situatia e dramatica aici in India, in fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietena, e in spital si are nevoie de oxigen. Sper sa se rezolve lucrurile asa, usor.(….) Am incercat sa fac oua vopsite natural, dar nu au iesit prea bine.

Am incercat sa fac ca acasa, nu a mers. Pana la urma am vopsit ouale cu vopsea acrilica. Voi veni in curand acasa”, a mai spus vedeta.
In continuare, a vorbit si despre proiectul pe care il are cu iubitul ei. Este extrem de multumita de ceea ce a iesit si abia asteapta sa impartaseasca cu fanii din lumea intreaga.

„Fac bine, am lansat deja noua piesa din film, Seeti Maar, si a facut bine. De 6 zile a facut 80 de milioane de vizualizari deja (n.r. – intre timp a ajuns la 90 de milioane).

Ma uit cum creste si nu se opreste. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmeaza sa se lanseze saptamana viitoare Actrita este foarte buna, imi place de ea. Eu cant piesa, dar nu sunt in videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate asa, cu actorii din film in videoclipul piesei de pe coloana sonora. Sunt situatii deja prezentate in film. Ambii danseaza bine. Salman Khan a exersat acasa cu mine, altfel cum crezi ca o putea ridica pe actrita?”, a adaugat Iulia Vantur.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro