Jador, dezvaluiri despre Culita Sterp

Jador a publicat primul episod din podcastul lui de pe YouTube, dedicat special emisiunii Survivor Romania, iar invitata lui a fost nimeni alta decat Roxana Ghita. Printre mai multe subiecte de discutie, cei doi au vorbit si despre furturile de mancare din timpul emisiunii. Jador a dezvaluit ca Zanni si Culita Sterp sunt „sefi la furat’.

Jador si Roxana Ghita s-au tachinat destul de mult la Survivor Romania. Acum, cantaretul a avut-o pe fosta Razboinica invitata in primul episod din podcastul lui de pe YouTube. Cei doi au abordat mai multe subiecte legate de ce se intampla in cadrul emisiunii difuzate de Kanal D.

Un subiect mult discutat la Survivor Romania a fost cel legat de furtul mancarii. Toata lumea stie cate certuri au fost intre Zanii si Elena Marin pe aceasta tema. Pana la urma, Zanni a recunoscut ca, prima data, el a fost cel care a luat mancarea Faimoasei. Totusi, Jador a dezvaluit ca mai sunt si alte persoane care fura mancare la Survivor Romania.

Discutia legata de furtul mancarii a fost deschisa de Jador in momentul in care a intrebat-o pe Roxana Ghita daca a furat ceva la Survivor. Acesta stia faptul ca Roxana este vegana si mereu a refuzat sa manance carne in Republica Dominicana.

„Da, recunosc, am furat niste napolitane. Era noapte, m-am trezit pe la 4 dimineata am intrat in cabana unde dormea doctorul, si le-am luat de acolo cand nu ma vedea nimeni. Voi, (n.r. referindu-se la Faimosi), oricum ati furat mai mult’, a spus Roxana Ghita..

loading...
In continuare, Jador a spu ca Zanni si Culita Sterp au furat multa mancare la Survivor.
„Zanni si Culita sunt sefi la furat. Culita este seful Survivor din toate sezoanele, nu doar la mancare ci la tot ce a facut acolo. Si nu s-a hranit doar pe el, a hranit pe multi’, a spus Jador.

Jador a continuat prin a spune ca si el a furat o data mancare, lucru care este interzis de regulamentul emisiunii Survivor Romania. Pe de alta parte, acesta a mai spus ca si Simona Hapciuc a incercat sa fure mancare, insa, fiind intunerit, s-a lovit cu capul de un copac.

„Si eu am furat o data. Eram cu Alexandra Stan. Simona ( nr. Simona Hapciuc ) a incercat sa fure o data si s-a dat cu capul de copac. Nu aveam lumina si nu l-a vazut’, a spus Jador razand.

„Apoi a incercat sa zica ca i-a dat Catalin Morasanu un cot in cap in timp ce dormea’, l-a completat Roxana Ghita.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro