Jador si Irisha de la Survivor Romania, anunt bomba in direct

Jador si Irisha de la Survivor Romania, declaratii in exclusivitate la „Stafeta mixta”.

Jador si Irisha au venit in platoul emisiunii „Stafeta mixta” si au vorbit despre fetele de la Survivor Romania 2021. Celebrul cantaret a facut dezvaluiri neasteptate despre multe fete din competitie, insa in special despre domnisoara care se afla langa el. Jador si Irisha nu s-au putut abtine din glumite si presupuneri la faptul ca cei doi ar forma un cuplu.

Bruneta a marturisit ca Jador i-a fost aproape in competitie inca de la inceput si i-a dat mai multe sfaturi importante.

„A venit cu un vibe inofensiv. O bagau in seama toti baietii, o placeau. I-am zis sa aiba grija, ca nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fata. Eu am incercat pe cat s-a putut sa fiu un domn cu fetele de acolo. Le-am respectat pe toate, am incercat sa glumesc cu fiecare”, a declarat Jador, in platoul emisiunii „Stafeta Mixta”.

loading...
„Mi-a spus: „Ai grija la serpi!” si mi-a si zis la cine sa am grija. Ulterior s-a adeverit. Era unul dintre putinii care incerca sa ne faca sa ne simtim bine”, a declarat Irisha, despre Faimos.

Jador si Irisha de la Survivor Romania nu s-au putut abtine din diferite cometarii la adresa celuilalt. celebrul cantaret a admirat-o pe bruneta pentru trasaturile pe care le are si a descris-o drept fata perfecta. La randul ei, Irisha l-a descris pe Jador si a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului ei coleg din echipa Faimosilor.

„Un luptator, o inima si un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa si a adus multe puncte. Imi plac barbatii cu tenul masliniu. E frumusel foc, asa este. Are un suflet intr-adevar bun”, a declarat Irisha.

La un moment dat, Jador a fost sunat de catre Sorin Puscasu. Cantarteul i-a raspuns, iar cei doi au inceput sa faca mai multe glume.

Irisha l-a intrebat pe Razboinic daca se afla langa iubita lui si a aruncat bomba. „Esti cu prietena ta? Noi va asteptam. Sa stiti ca noi suntem un cuplu”, a glumit Faimoasa, dupa care l-a luat in brate pe Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro