LOREDANA CHIVU, JIGNITA PE INSTAGRAM

Loredana Chivu a fost jignita pe Instagram la cateva ore dupa ce ea a publicat o poza in care apare intr-un costum de baie dintr-o singura piesa. Unii dintre fani se asteptau ca aceasta sa il faca cu ou si cu otet pe barbat, iar gestul ei i-a lasat muti de uimire.

Fotografia de mai jos este cea mai noua postare facuta de fosta asistenta TV pe contul sau de IG. Iar acesta este un semn clar ca viseaza la urmatoarea ei vacanta in Dubai, o destinatie exotica pe care o adora. Avand in vedere ca prefera costume de baie, modelul pe care l-a purtat cand s-a plimbat cu iahtul in ultimul sejur petrecut in cel mai populat oras din Emiratele Arabe Unite i-a surprins placut pe multi.

Andrea, cantareata originara din Bulgaria, este una dintre vedetele care au reactionat la postarea focoasei romance. “Minunatie de fata ??”, “Esti frumoasa foc top Printesa!?????” sunt alte doua comentarii stranse de poza de mai jos.

Ioan, un utilizator IG, a rabufnit la adresa Loredanei Chivu si i-a transmis: “Am impresia ca tu acolo combini utilul cu placutul, daca intelegi ce vreau sa zic”, adaugand doua emoticoane care sugereaza faptul ca blondina ar merge in Dubai pentru partide de amor platite. Deocamdata, diva nu a reactionat la remarca acida facuta urmaritorul sau.

loading...
In prezent, fosta asistenta TV traverseaza o perioada extrem de delicata din cauza problemelor grave pe care le-a avut cu AQUAfilling-ul injectat in fese. Un apropiat al Loredanei Chivu

“S-a chinuit cu 11 operatii ca sa isi scoata AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Inca se mai chinuie, pentru ca e un proces lung, iar recuperarea se face si ea intr-o perioada mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune si inca se lupta. Nu a vrut sa vorbeasca despre problema aceasta de sanatate, pentru ca i-ar fi facut mai rau pshic si mai sunt si oameni rai care s-ar fi bucurat de necazul ei”, ne-a declarat in exclusivitate amicul divei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro