Motivul pentru care Ion Dichiseanu poarta un costum complet alb, in sicriu!

Ion Dichiseanu va fi inmormantat maine, in jurul orei 12:00, la cimitirul Bellu din Capitala.

Ion Dichiseanu va fi inmormantat intr-un costum alb, de tip casual, sustin surse din familia artistului. Marele actor va fi condus pe ultimul drum maine, in jurul orei 12:00, la cimitirul Bellu din Capitala.

Ion Dichiseanu are un loc de veci pe Aleea Artistilor, alaturi de cele mai importante nume ale scenei, trecute in nefiinta. Familia se asteapta la un numar mare de admiratori care sa vina sa-si ia adio de la cel care a fost Ion Dichiseanu si sa-i aduca un ultim omagiu. In acelasi timp, familia trebuie sa aiba grija ca normele sanitare in vigoare sa fie resepctate.

Tinuta aleasa de familie pentru cel care a fost Ion Dichiseanu nu este nici ea intamplatoare. Este vorba de un sacou, camasa, pantaloni si chiar pantofi, toate de culoare alba. Tinuta casual a fost una din preferatele lui Ion Dichiseanu, un actor recunoscut pentru faptul ca avea foarte mult stil. Familia a dorit ca aceasta sa fie ultima imagine cu care sa ramana in minte despre marele actor.

loading...
Trupul lui Ion Dichiseanu a fost depus in acasta dimineata in foaierul Teatrului Nottara acolo unde va ramane pana sambata dimineata, la ora 10:00, cand cortegiul va pleca spre Cimitirul Bellu.

„Disparitia lui Ion Dichiseanu lasa un gol in lumea artistica din Romania, iar cuvintele pe care le rostea el intr-un interviu acordat in urma cu aproape un deceniu sunt azi, intr-un alt context, la fel de actuale: «Mi-as dori foarte mult ca mai marii tarii sa inteleaga, nu doar la nivel declarativ, ca o natiune fara cultura este pierduta si, deci, sa priveasca mai intelegator zbaterile noastre si sa ne sprijine concret»”, a transmis Teatrul Nottara.

Ion Dichiseanu s-a stins din viata joi, 20.05.2021, la 87 de ani. Actorul era internat de cateva zile la Spitalul Floreasca din cauza unei bacterii periculoase care i-a infectat plamanul.

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a declarat ca tatal ei nu suferea de coronavirus si ca la un moment dat, tatalui ei i s-a pus un diagnostic gresit, ea vorbind chiar de un malpraxis.

„S-a dus sa faca o radiografie, o simpla radiografie, pentru ca i se parea ca simte ceva la un plaman. Si i-am spus sa merge sa facem radiografia ca sa se linisteasca. Acolo ni s-a spus ca e important sa faca si un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau sa ma consult intai cu un avocat si sa mi se spuna ce sanse am sa dovedesc ca a fost malpraxis.

S-a intamplat la un consult privat, la o clinica privata (…) Voi strange dovezile si le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate gresit. Ni s-a spus ca este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit ca ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o alta clinica privata, pentru a i se preleva si o biopsie ”, a spus Ioana Dichiseanu la Antena 3.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro