Natasa Raab, probleme grave de sanatate!

Natasa Raab este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi din tara. Din nefericire, problemele de sanatate cu care se confrunta si-au spus cuvantul, iar din cauza acestora vedeta nu a mai reusit sa urce pe scena de cativa ani. Mai mult decat atat, moartea sotului sau a facut-o sa sufere si mai tare, iar in prezent trece printr-o perioada extrem de dificila.

Actrita in varsta de 66 de ani se afla intr-o suferinta de aproape 6 luni, de cand sotul sau s-a stins din viata. Mai mult, si problemele sale s-au agravat mai mult in ultimele luni, iar acum Natasa Raab este de nerecunoscut.

‘Sotul meu a avut un cancer de vezica urinara. Este foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l ‘prostesti’ sa faca ce vrei tu. El spunea ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Ne-a parasit anul trecut si m-a lasat singura. Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 20 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie. Imediat dupa aceea a venit moda cu insemi­narile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini. Nu duc lipsa de copii’, a declarat Natasa Raab pentru Click.

Dupa cum a povestit chiar ea, Natasa Raab a suferit in urma cu 20 de ani o interventie chirurgicala din cauza unui cancer uterin, iar acum are o boala autoimuna ce ii afecteaza creierul.

loading...
‘Ma simt foarte rau, vreau sa mor si eu, nu mai sunt asa volubila cum eram. Am o insotitoare, Victoria, care sta aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnava, am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. Sunt lovita de soarta, asa am fost toata viata, lovita de incercari. Sufar ca nu mai pot juca, ca nu mai pot filma, viata mea s-a sfarsit si as vrea sa mor sa merg dupa sotul meu drag si iubit’, a mai povestit Natasa.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro