NOUA IUBITA A LUI RAZVAN SIMION A ATRAS TOATE PRIVIRILE LA NUNTA LUI DANI OTIL!

Chiar daca toata atentia trebuia sa fie pe mirii serii, Dani Otil si Gabriela Prisacariu, invitatii frumosului eveniment si-au concetrat interesul mai degraba pe noul cuplu din showbiz: Razvan Simion si noua lui iubita, Daliana Raducan.

A fost mare petrecere, sambata, la petrecerea de nunta a lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu. S-a nimerit a fi si prima zi de relaxare din pandemie, cand au fost eliminate si anumite masuri privind organizarea evenimentelor.

Evident ca de la nunta nu au lipsit prietenii dragi ai celor doi, astfel ca Razvan Simion, Ramona Olaru sau Nicolai Tand nu puteau lipsi de la acest fericit eveniment. Razvan Simion a sosit la nunta colegului si prietenului sau Dani Otil alaturi de iubita sa, Daliana Raducan. Cei doi au atras multe priviri, pentru ca si-au asortat tinutele: sacouri deschise la culoare, la care au asortat pantofi albi.

Ca dovada ca relatia lor este tot mai serioasa, atit Razvan, cat si Daliana, au postat poze de cuplu pe conturile lor de Instagram, care au generat mii de likeuri.

In timp ce Razvan Simion aparea la bratul actualei iubite, Lidia posta o piesa care i-a pus pe toti pe ganduri. „Disfruto” este melodia care face trimitere la relatia pe care o are fostul partener de viata in momentul de fata.Versurile piesei interpretate de Carla Morrison sunt extrem de emotionate, internautii fiind de parere ca Lidia Buble sufera in continuare dupa fostul iubit, prezentatorul de la Antena 1, cu care a ramas in relatii de prietenie si de colaborare, relateaza fanatik.ro.

loading...
„Vreau sa iti dau un sarut/ Sa-mi pierd timpul cu tine/ Sa-ti pastrez secretele/ Sa am grija de momentele tale/ Sa te imbratisez/ Sa te astept, sa te ador.

Sa am rabdarea ta / Nebunia ta este stiinta mea/ Imi place, sa te privesc/ Fiecare miscare/ Viciu ce am/ O placere sa te pretuiesc.

Sa nu te uit niciodata/ Sa-ti dau tie timpul meu/ Nu te voi dezamagi/ Cu tine eu vreau sa imbatranesc”, sunt o parte din versurile melodiei publicate de Lidia Buble pe pagina de Instagram.

Daliana Raducan este arhitect si designer interior. Despre ea se stie ca a cochetat ceva vreme cu televiziunea, facand parte din echipa unor emisiuni Tv. Iubita lui Razvan Simion are 29 de ani si este preocupata de viata profesionala.

Potrivit informatiilor care se regasesc pe site-ul ei, Daliana Raducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, din Bucuresti, timp de sase ani.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro