Oana Roman si Marius Elisei au mers in prima vacanta impreuna dupa divort

Dupa ce au divortat, Oana Roman si Marius Elisei fac tot posibilul pentru a-si vedea fetita fericita. Cei doi au decis sa mearga la munte impreuna cu Izabela.

Oana Roman a publicat imagini din camera de hotel, in care apare fostul ei sot, Marius Elisei, si fetita lor.

Dupa ce a refuzat sa mearga in vacanta in Egipt alaturi de fiica sa si de Oana Roman, Marius Elisei a decis sa organizeze o vacanta pentru micuta Izabela, de la care nu a lipsit si fosta sa sotie. E vorba despre primul concediu dupa divortul acestora, scrie Spynews.

Marius Elisei a hotarat sa o duca pe cea mica la munte si sa petreaca un weekend, precum cum se intampla pe cand inca era casatorit cu Oana Roman.

loading...
In timp ce aceasta le arata incaperea fanilor Marius Elisei se afla si el in camera alaturi de fiica sa.

„Esti fericita ca te-a adus tati la munte?”, a intrebat-o Oana Roman pe fiica ei in timp ce prezenta camera in care vor sta in urmatoarele zile.

Cand s-a pus problema de a merge in Egipt alaturi de Oana Roman si de fiica lui, Marius Elisei a refuzat vacanta. La acea vreme, Oana Roman spunea ca e posibil ca in viata fostului ei sot sa fi aparut o alta femeie.

Fiica fostului premier Petre Roman crede ca acesta ar fi putut sa fie motivul pentru care fostul ei sot a refuzat sa fie alaturi de fiica sa in Egipt.

Marius Elisei a negat acuzatiile, spunan ca nu are nu are o iubita in momentul de fata si mai mult de atat, nici ca ar fi gravida.

„Mi se pare total deplasata aceasta stire care a aparut. Nici nu stiu de unde a aparut, si cum a aparut si care este interesul, asta 1 la mana, ca nu am pe nimeni in viata mea. Si ca sa demontez tot, nu am pe nimeni in viata mea, deci, nu am cu cine sa ma duc pe la clinici si pe cine sa las gravida. S

i 2 la mana, este foarte urat sa apara astfel de lucruri, cum ca ar fi cineva gravida, in conditiile in care atunci cand ai o relatie si cu acea persoana indeplinesti o sarcina, ar fi trebuit sa treci prin anumiti pasi”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro