OANA SI VIOREL LIS SE PREGATESC SA DEVINA PARINTI!

Oana si Viorel Lis au facut pasul cel mare. Cei doi se pregatesc sa devina parinti, iar acest lucru le-a adus multa bucurie. Dupa lungi discutii si demersuri greoaie, Oana a anuntat ca i-a fost aprobat certificatul de parinte adoptator.

Oana este in culmea fericirii si visul ei de multi ani este pe cale sa se indeplineasca. Vedeta a marturisit ca este extrem de multumita de faptul ca a facut tot ce a tinut de ea ca acest lucru sa se intample. Acum ramane doar sa astepte telefonul care o va anunta ca este, in sfarsit, mamica.

„Mi-am luat certificatul de parinte adoptator. Eu cand am luat era pe doi ani. Am inteles ca s-a schimbat legea si acum e valabil cinci ani si al meu. Acum este un program pe calculator care e in functie si de profilul meu psihologic si astept. Am stat pana la 40 de ani de ani fara copil, pot sa mai astept si sunt convinsa ca se va intampla lucrul asta. Eu daca pornesc la un drum nu mai dau in spate. Sunt convinsa ca la anul voi fi mamica”, a declarat Oana Lis, pentru Redactia.ro.

Oana si Viorel Lis deja au inceput pregatirile. Cei doi au amenajat camera copilului si asteapta cu nerabdare momentul in care acesta va ajunge in casa lor. Oana Lis nu este pretentioasa si pentru ea nu conteaza daca va avea un baietel sau o fetita, cel mai important lucru este ca se afla la doar un pas de a-si indeplini visul.

loading...
„In optiunile mele sunt si baiat si fetita. O mama care adopta e la fel ca o mama care naste. Poate tu-ti doresti baiat sau fata, dar ce vrea Dumnezeu. Am emotii cand ma gandesc la lucrul asta. Ma bucur de perioada asta si am inceput sa fac schimbari prin casa, sa fac loc in dulap. Si Viorel a cedat locul lui, acolo sa doarma copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregatite din timp”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro