Razvan Botezatu il ataca pe Culita Sterp de la Survivor

Se incing spiritele la Survivor Romania, iar intre Culita Sterp si Raluca Dumnitru are loc un schimb de replici dure. Razvan Botezatu, care este prietenul Ralucai, reactioneaza si ii ia apararea acesteia. De asemenea, el a facut o serie de dezvaluiri despre trecutul lui Culita si contextul in care el a inceput relatia cu Daniela Iliescu.

In tabara Faimosilor s-au format mai multe grupulete, iar acum tensiunile au ajuns la cote maxime. Intre Culita Sterp si Raluca Dumitru a avut loc un schimb de replici acide, la Survivor Romania, iar imaginile pot fi vazute in editia de joi, 20 mai, a emisiunii difuzate de Kanal D

„Esti singura persoana care spune ca sunt fake’, ii reproseaza Raluca Dumitru lui Culita Sterp.

Cearta degenereaza, iar Raluca Dumitru ii arunca lui Culita Sterp cu nisip in fata.

„De ce esti asa taranca? Ce e comportamentul asta de mahala, femeie?’, ii spune Faimosul Ralucai, vizibil nervos.

Razvan Botezatu a fost deranjat de replicile lui Culita Sterp la adresa Ralucai Dumitru, la Survivor Romania. Razvan este de parere ca Faimosul are o strategie si ca incearca sa o scoata din concurs pe Raluca Dumitru. De asemenea, acesta a mai spus ca artistul l-a tradat si pe Jador la Survivor Romania.

loading...
„Sa nu uitam cateva lucruri: Culita l-a tradat si pe Jador la Survivor! Despre ce strategii vorbim: Cine este fals? Pai Culita Sterp incearca sa o scoata pe Raluca din concurs si o provoaca in fiecare moment. El este singurul care este fals si care face strategii peste strategii’, a spus Razvan Botezatu, pentru Fanatik, despre Culita Sterp de la Survivor Romania.

De asemenea, Razvan Botezatu nu s-a oprit aici si a scos in fata anumite aspecte din trecutul lui Culita Sterp. Acesta a facut referire si la Carmen de la Salciua, fosta sotie a Faimosului de la Survivor Romania.

„El s-a combinat cu prietena fostei sotii ale sale si acum are si un copil, Culita Sterp vorbeste acum doar despre asta, chiar crede ca cineva ar putea uita cum au ajuns ei impreuna? Despre ce vorbim? Ce judecam?’, a mai spus Razvan Botezatu, despre Culita Sterp.

Culita Sterp si Daniela Iliescu vor avea un baietel, iar Faimosului ii este foarte greu sa stea departe de iubita lui in aceste momente.

In plus, Razvan Botezatu a facut o serie de remarci si la adresa lui Cucu, de la Survivor. Faimosul a spus despre Raluca Dumitru ca este o informatoare foarte buna.

„Raluca este o informatoare foarte buna, ea tot timpul sta dupa copaci sa asculte chestii si dup-aia sa le spuna usor deformate. Adica face telefonul fara fir. Sunt… neasumati’, sustine Cucu, lucru care l-a deranjat pe Razvan Botezatu.

„Si Cucu e un alt pervers. A venit de putin timp si face strategii si arunca cu noroi, dar el e singurul care barfeste. Raluca Dumitru nu a zis nimic de Cucu. Dar Cucu, in fata tuturor e doar lapte si miere, iar pe la spate, in testimoniale, arunca bombe ca sa manipuleze parerea telespectatorilor’, sustine Razvan Botezatu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro