RONA HARTNER DIVORTEAZA DE SOTUL EI.

Pandemia a afectat multe cupluri din showbiz-ul romanesc! Multe vedete au pus capat casniciilor sau relatiilor, iar acum Rona Hartner a aruncat bomba! Artista a marturisit ca divorteaza de sotul ei.

Dupa trei ani de relatie, Rona Hartner a decis sa se desparta de sotul ei. Artista si Herve s-au casatorit in toamna anului 2019, dupa ce Rona a invins cancerul. In toata acea perioada grea, sotul i-a fost alaturi si a sprijinit-o neconditionat.

Se iubeau nespus de mult si se gandeau sa faca un copil impreuna. Cand nimeni nu se astepta, insa, artista a facut anuntul separarii! Se pare ca pandemia le-a afectat grav relatia. Cei doi nu mai locuiesc impreuna de o luna si jumatate si au decis sa mearga pe drumuri separate. Rona a precizat ca a ramas in relatii bune cu Herve si considera ca a luat cea mai buna hotarare.

”Pai, divortam! Nu glumesc, da! Divortam! Ne-a pus si noua capac coronavirusul. (…) Ne-am separat deja. De o luna jumate suntem separati. Nu o sa va spun nimic despre Herve. Nu vreau sa dau declaratii despre ce s-a intamplat. Nu mai locuim impreuna. Eu am ramas in casa mea, care era pe numele meu. Nu am facut Pastele impreuna. Cred ca noi am avut o misiune si cred ca Dumnezeu ne voia putin mai puternici. Suntem separati. Am ramas prieteni. E mai bine asa”, a marturisit Rona Hartner in cadrul emisiunii ”Vorbeste lumea”.

loading...
In luna mai a anului 2019, Rona Harner a intrat din nou in sala de operatii, unde medicii i-au facut o alta interventie la colon. Pe langa tumora cancerigena scoasa la sfarsitul lunii februarie se mai aflau inca cinci ganglioane. Rona Hartner a inceput pe 24 aprilie tratamentul cu citostatice insa a avut niste reactii adverse.

Artista a fost la un pas sa-si piarda vocea din cauza cancerului.

”Primele sedinte de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam sa mananc nimic, luam o fructa, faceam afta in cerul gurii, incercam sa ingerez un pic de legume, era si mai rau, aveam stari de voma, dureri de cap, nu ma mai puteam tine pe picioare. Nici nu vreau sa imi amintesc cum incercam sa supravietuiesc, sa raman in viata, fiindca am oameni care ma iubesc langa mine, si chiar merit o sansa.

In momentele in care imi faceam chimioerapia, dar si multa vreme dupa, eu nu puteam sa scot nici macar un cuvant. Mi se impleticea limba, era cumplit. Aveam senzatia ca nu am sa mai pot vorbi niciodata. Din fericire, acum, sunt bine si pot urca pe scena fara sa am nimic”, declara artista.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro