Roxana Ghita si Marilena de la Survivor vor sa mearga la Asia Express

Cele doua ”razboinice”, Roxana si Marilena, iti doresc sa mearga la o alta competitie!

Roxana Ghita si Marilena au fost prietene bune pe vremea cand se aflau la Survivor Romania 2021. Cele doua ”razboinice” pastreaza legatura si dupa competitia fenomen de la Kanal D. Roxana a parasit Survivor din motive medicale, iar Marilena nu a mai rezistat stresului, asa ca a hotarat ca este mai bine sa plece, pentru sanatatea ei.

Acum, cele doua foste concurente de la Survivor Romania 2021 vor sa mearga la Asia Express. Chiar Roxana Ghita a anuntat, pe contul ei de Instagram, ca este interesata sa participe cu Marilena, fosta coechipiera de la Survivor. Ramane de vazut daca cele doua vor reusi sa participe la emisiunea, ale carei filmari incep curand, si care va fi difuzata in toamna.

”Razboinica” pare super incantata de a pleca intr-o noua experienta, alaturi de o persoana draga, pe care a cunoscut-o in echipa razboinicilor de la Survivor si cu care are o legatura foarte apropiata.

loading...
Asia Express sezonul 4 nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Insa anul acesta, concurentii vor merge pe „Drumul Imparatilor” in urmatoarele tari: Turcia, Georgia, Azerbaidjan. Vor mai fi si alte destinatii pe ruta concurentilor, care vor fi anuntate ulterior de catre producatori.
Fimarile la sezonul 4 din Asia Express vor incepe in luna curand, iar lista cu vedetele care vor participa e aproape gata. Filmarile reality show-ului se vor intinde pe parcursul catorva saptamani, telespectatorii bucurandu-se de emisiune din toamna. Razvan Fodor si Sorin Bontea au fost marii castigatori ai sezonului 3 de la Asia Express.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro