SARA SI FLORIN PASTRAMA S-AU „IMPACAT”.

In urma cu putin timp, cand Florin Pastrama a decis sa plece din casa lui Brigittte, vedeta afirma ca fiica ei s-a aratat bucuroasa de acest lucru. La momentul respectiv, fosta sotie a lui Ilie Nastase nu intelegea deloc comportamentul Sarei, mai ales ca Florin intotdeauna a fost de partea ei. Acum, se pare ca au revenit la sentimente mai bune si au dat uitarii toate neintelegerile.

Cu zambetul pana la urechi, imbracati elegant si cu foarte mare chef de viata, Sara si Florin Pastrama au filmat un clip pentru TikTok. In video, cei doi fac mimeaza versurile melodiei lui Tudor Cioara – Ma certam mereu cu mama, in al carui videoclip apar Florin si Brigitte Pastrama.

” Ma certam mereu cu mama/ Toata lumea ne lua seama/ Sa nu mi-aduci romanca/ Se enerva tiganca rau /Se jura spunea mereu/ Sa nu mi-aduci romanca „, sunt versurile melodiei pe cei doi le „canta”.

Filmuletul a fost foarte apreciat de fanii Sarei si in doar cateva ore a reusit sa stranga peste 50 de mii de vizualizari.

loading...
In ciuda faptului ca in majoritatea conflictelor cel care-i lua apararea era Florin Pastrama, Brigitte a afirmat ca dupa plecarea sotului ei de acasa, Sara a parut ca se bucura de aceasta schimbare. A ajutat-o pe mama ei, a vrut chiar sa stranga toate pozele cu Brigitte si Florin, dar a fost impiedicata de vedeta.

”Sara a fost foarte draguta, mi-a facut ceai, m-a intrebat daca sunt bine, a avut grija de mine. Sara a si strans imediat pozele cu el, dar eu i-am zis sa le mai lase. Zice ca mergea mai bine altcineva, n-a vrut sa spuna cine. Nu-l are foarte mult la inima pe Florin. Ascunde ceva in sufletul ei, o sa incerc sa descifrez si sa tin cont”, a spus Brigitte Pastrama la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro