Scandal la apartamentul Denisei Raducu din Bucuresti!

La aproape 4 ani de la moartea Denisei Raducu, apartamentul din Bucuresti al cantaretei a ramas exact ca in ziua in care aceasta a fost luata ultima data cu ambulanta si dusa la spital.

Denisa Raducu si-a petrecut ultimii ani din viata intr-un apartament situat intr-un complex rezidential din sectorul 4, acolo unde familia a ingrijit-o pana in ultimul moment.

Cantareata s-a stins din viata in vara anului 2017, dupa ce ajunsese sa cantareasca 23 de kilograme, din cauza unei boli incurabile.

Dupa moartea Denisei, familia cantaretei a incuiat apartamentul cheia iar toate lucrurile au ramas pe locul lor, asa cum erau in vremea in care cantareata traia.

De altfel, nimeni n-a mai intrat aici cu exceptia surorii Denisei, care mai doarme in apartament atunci cand se afla in Bucuresti. Adelina, sora Denisei, locuieste in Spania alaturi de familia ei.

A existat insa si un moment tensionat intre vecinii Denisei si familia cantaretei, din cauza unei bucati negre de panza lasata deasupra usii apartamentului. Vecinii au sunat la rude si le-au reprosat ca nu au luat doliul de la usa dupa atata timp.

loading...
Ei spun ca acea bucata de material le aduce aminte zilnic ca in bloc a murit cineva iar musafirii lor se sperie cand vad doliul aborat acolo.

Dupa cateva telefoane insistente, tatal Denisei a venit la Bucuresti si a luat doliul de la usa.Panza a ajuns la casa parinteasca din Stefanesti, acolo unde exista obiceiul ca doliul de pe casa sa fie pastrat pe o perioada mult mai indelungata, pana la zeci de ani dupa moartea proprietarului imobilului.

In acest moment, proprietar al apartamentului din Bucuresti este Adelina, sora Denisei.

Aceasta exclude insa varianta vanzarii casei sau a inchirierii acestuia.
Mai mult, Adelina a decis sa ridice casa din Stefanesti pe care o incepuse Denisa. Aceasta este situata chiar langa cea in care locuieste mama fetelor iar Denisa ar fi vrut sa se intoarca aici spre finalul carierei muzicale, dupa ce ar fi avut suficienti bani incat sa traiasca linistita alaturi de familia ei.

In fine, Adelina a mostenit si automobilul pe care Denisa si-l achizitionase cu cateva luni inainte de moarte. Nici pe acesta nu l-a vandut.

Denisa Raducu era buna prietena cu proprietarul complexului imobiliar in care a locuit in Bucuresti. Viorel supranumit ”Nasul” este cunoscut ca un binefacator al manelistilor si si-a oferit sprijinul financiar pentru a o ajuta pe Denisa sa se faca bine. Din pacate, nu mai era nimic de facut, pentru ca boala a avut o evolutie rapida iar moartea cantaretei a survenit la o jumatate de an dupa ce aceasta aflase ca sufera de aceasta afectiune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro