Sindy de la Survivor a rupt tacerea! de la Survivor a rupt tacerea!

Sindy de la Survivor Romania a vorbit despre comentariile rautacioase pe carele-a primit in ultima perioada.

Sindy a fost eliminata din competitia Survivor Romania dupa ce a primit cele mai putin voturi din partea publicului. Ea a fost pusa la zid de mai multi fani ai emisiunii, dupa ce s-a intors impotriva lui Albert si a Mariei. Pe pagina sa de Instagram, Sindy a decis sa rupa tacerea si sa adreseze jignirile pe care le-a primit in ultimele zile.

Ea a vorbit din nou despre Maria, despre care spune ca nu ar fi avut sanse in fata altor concurente mai puternice.

„Am citit si cateva comentarii rautacioase. Cei care comentati aiurea, rautacios. Stati in fata televizorului, va uitati la Survivor si comentati. Va doresc sa participati la sezonul 3 Survivor si sa traiti pe pielea voastra tot ce am trait noi. M-ati acuzat ca sunt geloasa, rautacioasa si invidioasa pe Maria.

loading...
Ca a fost prima fata contra trei fete. O sa fac o comparatie logica. Alexandra Stan mai mereu pierdea pentru ca in cele mai multe cazuri nu ajungea nici la final. Daca era Ana, Maria nu mai castiga niciun punct. Daca o luam logic, cu cat ajungi la partea finala, cu atat ai sanse sa castigi jocul. Sunt facuta in toate felurile doar pentru ca am zis adevarul”, a declarat Razboinica, la Instastory.

Sindy a fost apreciata de-a lungul parcursul ei in emisiune pentru comportamentul ei pueril si comentariile amuzante pe care le facea. Dupa ce a urmarit mai multe scene din competitie. Razboinica de la Survivor Romania a marturisit ca era „pe alta planeta”.

„Astazi m-am uitat la cateva clipuri cu mine. M-am uitat la niste interviuri cu mine. Am ras cu lacrimi de mine, a fost foarte amuzant, mai ales cand imi punea Daniel Pavel intrebarile.

Eu eram pe alta planeta. N-aveam nicio treaba cu ce se intampla. A fost frumos, mi-ar fi placut sa mai stau”, a mai adaugat Sindy.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro