Sindy, motivul pentru care s-a intors impotriva lui Albert Oprea de la Survivor Romania

Sindy, dezvaluiri socante despre Albert Oprea. Se pare ca tanarul nu dadea totul pe traseu pentru a aduce puncte pentru ca stia ca are suportul fanilor si nu va parasi competitia.

Toata lumea a avut un soc in Consiliul de Eliminare de duminica, atunci cand Dan Pavel a anuntat ce razboinic va pleca acasa. Nimeni nu s-a asteptat ca Sindy sa fie cea eliminata, mai ales ca era una dintre preferatele publicului si una dintre cele mai bune concurente de la Survivor Romania.

Razboinica a pierdut voturile fanilor dupa ce s-a intors impotriva lui Albert Oprea, cel cu care se intelegea foarte bine la inceput. Fanii infocati ai show-ului de supravietuire de pe Kanal D o critica pe Sindy dupa ce s-ar fi aliat cu Sorin Puscasu si spun ca daca nu ar fi facut aceasta mutare poate ar mai fi ramas in competitie. Iata ce spune Razboinica acum, dupa eliminarea de la Survivor Romania.

Sindy a intrat in direct la Teo Show din Republica Dominicana si spune ca se astepta sa iasa pentru ca avusese o presimtire. Mai mult, tanara a dezvpluit ca si-a rupt meniscul, dar cumva a reusit sa se recupereze si era nevoie doar sa mai treaca de Consiliul de Eliminare de duminica, insa acum trebuie sa paraseasca Republica Dominicana.

loading...
„Eu sunt bine, pentru ca sunt pozitiva si orice s-ar intampla merge mai departe.

Totul e ok. Mai am niste ganduri, am iesit cam repede, nu ma asteptam. Sunt suparata din cauza piciorului, e o accidentare super grava pentru ca mi-am rupt meniscul, asta o sa ma opreasca din activitatile mele sportive pe viitor. Mi-au spus ca s-ar putea sa trebuiasca sa ma operez. Am reusit cumva sa ma recuperez, urma sa intru iar in joc, trebuia doar sa trec de acest Consiliu. Am avut o presimtire ca o sa ies”, a declarat Sindy pentru Teo Show.

Razboinica spune ca dupa ce a ajuns in competitie s-a inteles foarte bine cu Albert, care parea ca dadea tot ce putea pe traseu pentru a aduce punct, pana la un moment dat. Sindy sustine ca dupa ce acesta a inceput sa primeasca voturi din partea telespectatorilor nu-si mai dadea interesul pe traseu, iar asta a facut-o sa-si schimbe parerea despre el si sa ajunga la concluzia ca ceilalti Razboinici aveau dreptate.

Tanara este aspru criticata pe retelele de socializare dupa ce s-a intors impotriva lui Albert si impotriva Mariei si a trecut de partea lui Sorin, dupa cum ii reproseaza fanii emisiunii.

„Cum am citit mesajele si m-am uitat la video-uri am observat ca oamenii au vazut lucruri altfel si am incercat sa le explic ca nu totul e asa cum se vede la televizor. Am avut foarte mare sustinere la inceput, cand ma intelegeam bine cu Albert. Inainte sa intru am urmrit acest show si am vazut la fel cum vede publicul, in momentul in care am intrat in competitie mi s-a parut foarte ok totul cu Albert. Albert e responsabil pentru ce s-a intamplat. Eu cand am ajuns stiam ca, fiind rezerva, e posibil sa incerce unele persoane sa ma dea la o parte sau sa ma dea afara din competitie, am simtit o presiune din partea unora. Albert s-a comportat frumos si a fost totul ok.

Ma intelegeam super bine cu el, era rapid pe traseu. Cum a trecut timpul am inceput sa ajung la cuvintele colegilor mei, ca au avut dreptate cu tot ce i-au reprosat. El, mai ales dupa ce a inceput sa iasa favorit, s-a relaxat si am avut niste jocuri foarte importante unde punctul pe care el ar fi trebui sa il aduca era foarte important si se vedea ca nu il interesa, stia ca este favorit, era relaxat pentru ca stia ca va fi salvat”, a mai dezvaluit fosta Razboinica in emisiunea lui Teo Trandafir.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro