Sindy, taxata dur de fani dupa eliminarea de la Surivivor Romania 2021.

Ana Porgras a vorbit despre Sindy, fosta Razboinica de la Survivor Romania 2021 dupa ce aceasta a fost eliminata din competitie.

Mai multi fosti concurenti de la Survivor Romania 2021 au reactionat in momentul in care Sindy, fosta Razoinica a parasit competitia. Daca Starlin a fost primul care a declarat ca Sindy a fost una din cele mai bune concurente din istoria Survivor Romania la capitolul rapiditate, Ana Porgras a vorbit si ea pe un Insta Story despre fosta Razboinica:” Sindy a iesit din competitie.

Mie, sincer, imi pare rau de ea. Eu cat am fost in competitie si am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forta pe traseu si chiar alerga pe traseu. Daca mai avea timp sa se refaca, era chiar WOW, le rupea in doua pe Faimoase. Mie imi pare rau de treaba asta, dar asta e adevarul.”

Dupa eliminare, Sindy a fost taxata aspru de catre fani deoarece s-a apropiat foarte mult de Sorin Puscasu.

loading...
Acestia considera ca asocierea lui Sindy cu Razboinicul au transformat-o de-a lungul ultimelor editii in care ea a aparut:” Multumeste-i lui Sorin pentu iesirea ta…inainte erai simpatica dupa ce te-a acaparat Sorin ai devenit un diavol!/ Nedreptate vizavi de Maria ….desi aduce puncte i-ati sarit toti in cap… si Albert cum sa aduca puncte daca se fac presiuni asupra lui ,cum? Erai asa simpatica la inceput….. /Daca nu te aliai cu gasca vesela poate ramaneai mai mult/ Cate vieti mai ai, Sorine?/ Nu mai scapam de Sorinel…de saptamana viitoare o sa intre la vot Adelina si Bogdan…saptamana asta era sansa noastra sa scapam
Sindy a fost eliminata duminica in cadrul Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021 unde concurenta a declarat ca se simte impacata cu rezultatul si tot ce isi doreste este sa ajunga acasa la familia de care ii este foarte dor si de care a realizat ca nu poate sta despartita foarte mult timp.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro