Sora lui Culita Sterp, Ileana, a nascut

Familia lui Culita Sterp s-a marit. Sora Faimosului, Ileana Sterp, a devenit mama pentru prima data.

Bucurie imensa in familia lui Culita Sterp! Sora Faimosului de la Razboinici, Ileana, a devenit mama in urma cu cateva ore!

Frumoasa tanara si sotul sau sunt cei mai fericiti parinti, dupa ce a venit pe lume fetita pe care au asteptat-o timp de 9 luni.

Ileana Sterp a devenit mama sambata dimineata, dupa ce a ajuns la spital cu contractii puternice. Tanara a ales sa nasca natural si, dupa mai multe ore de travaliu, a dat vestea cea mare:
„Am nascut natural o fetita de 4 kilograme 200.

loading...
Cum va spuneam, a fost o noapte foarte grea, plina de dureri. Simteam la un moment dat ca nu mai pot, dar stiam ca Dumnezeu ma ajuta sa mai pot un pic. Iar cand m-au pus pe masa sa nasc, a fost foarte greu, strigam si zbieram incontinuu ca nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo langa mine si m-a ajutat sa duc la capat. Suntem bine, multumim din toata inima, multumim pentru grij si pentru mesaje. Nu mai stiu ce sa mai zic”, a spus Ileana, vizibil emotionata si fericita pentru ca a devenit mamica.

De asemenea, si iubita lui Culita Sterp urmeaza sa devina mamica peste numai cateva saptamani. Daniela Iliescu si Culita Sterp vor deveni parinti de baietel si asteapta cu mare emotie ziua cea mare, in care isi vor strange bebelusul im brate.

Mama Faimosului, mama Geta, a recunoscut ca ii este foarte greu sa-si vada copilul in situatii atat de grele impuse la Survivor Romania, insa isi doreste ca fiul ei sa vina acasa sanatos.

„Cel mai tare se gandeste la minunea care o sa vina pe lume si la fata asta.
Asta il darama cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut sa ma panichez, sa nu ma vada ceilalti copii. Toata emisiunea am stat cu ochii in lacrimi, dar m-am bucurat ca l-au gasit in jungla, ca e bine, sanatos.
Mi-e foarte dor de el si ma rog in fiecare zi sa nu se accidenteze. El e inalt, e mai greu sa te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o incurajez si pe Daniela. Sunt barbati care s-au dus la razboi si nu s-au mai intors.

Barbatul meu a fost la puscarie si eu eram singura cu doi copii, eram si gravida cu Getuta in burta. Casa inca nu era construita si foarte greu a fost sa ma gandesc seara ce pun pe masa la copii. Acum noi suntem alaturi de, parintii ei, are tot ce ii trebuie, sa ne rugam doar sa vina Culita sanatos acasa”, a dezvaluit mama Geta cu ochii in lacrimi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro