Tatal lui Stefan Ciuculescu, reactie acida in mediul online dupa scandalul Faimosilor

Tatal lui Stefan Ciuculescu a starnit un val de reactii in mediul online, dupa scandalul dintre Zanni si Faimos.

Tensiunile si certurile au atins cote maxime la Survivor, iar concurentii nu s-au mai putut stapani. Stefan Ciuculescu si Zanni au sarit la bataie, dupa o cearta cumplita intre Faimosi.

Stefan: Bai, lasati, mai, vrajeala asta, ipocritilor, ce aveti? Potoliti-va cu copilariile astea, ca n-am pene pe spate, mi-au luat-o altii inaintea voastrale transmite Stefan.

Cosmin: Ce faci, ma, aici, ai venit sa bati pe cineva?

loading...
Stefan: De-aia nu va halesc pe amandoi, ca sunteti perversi.
Dan Pavel a reusit sa ii desparta pe cei doi concurenti, insa tensiunea dintre ei se simte in continuare.

Cu toate acestea, tatal lui Stefan a postat mesaje de-a dreptul socante pe contul sau de socializare.

Barbatul sustine ca fiul lui a reactionat foarte bine si chiar il incurajeaza pe aceasta sa isi pastreze aceasta atitudine.

„Eu..ca parinte, am considerat ca nu este normal sa votez.

Am lasat sa voteze pe toti cei care se considera implicati. Stefan, te iubesc esti copilul meu si esti, demn, cinstitit si corect, indiferent de ceea ce spune unul si altul. Te asteptam acasa, oricum, oricand si in orice conditii. Cu blatistii o rezolvam ulterior!!! (…) Prostovaneeee, ai belit… Iti promite un veteran. Daca nu stii..o sa iti explic!!”, a scris tatal lui Stefan Ciuculescu pe Facebook.
„Doi arici..panarame..Vorba lui Culita..va astept la ping-pong..Pe rand sau amandoi… Sunteti niste falsi..imbarligatori…si panarame. Imi doresc sa va perpeleasca Stefan..asa cum meritati!!! Stefan…esti copilul meu..Zani, Sebi, va astept pe Otopeni…pe rand..unilateral..Oricum..Nu este un meci de box..cum ramane cu blatistii?? Cosmin… ce spui este ceea ce gandesti?”, a mai scris tatal lui Stefan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro