Adevarul despre scandalul dintre Raluca Dumitru si Culita Sterp.

Raluca Dumitru a spus de la ce a pornit scandalul dintre ea si Culita Sterp.

Raluca Dumitru ne-a oferit in exclusivitate, astazi, primele declaratii despre intreaga experienta de la Survivor Romania. Faimoasa a vorbit deschis despre strategiile din echipa Faimosilor, dar s despre certurile pe care le-a avut de-a lungul emisiunii.

Intre Raluca si Culita Sterp a avut loc un adevarat scandal, care a durat de-a lungul mai multor editii. Cei doi si-au aruncat tot felul de vorbe. Pentru WOWbiz, vedeta de televiziune a spus de unde au pornit discutiile in contradictoriu.

Faimoasa sustine ca a fost vorba despre o persoana, care s-a bagat intre cei doi, si a dus vorba.

Concurentul respectiv ar fi spus ca Raluca ar fi avut doar cuvinte urate la adresa lui Culita, iar de aici a pornit totul.

loading...
„Acel scandal intre mine si Culita a pornit de la cineva care s-a dus si i-a spus lui Culita ca eu m-am dus si am vorbit urat despre el. Eu am o banuiala, dar nu stiu sigur. Este intre Stefan si Irisha. Cineva i-a spus ceva despre mine, ca am spus eu ceva despre el, iar el a strans o rautate fata de mine si a incercat sa ma atace.

Intr-o seara eu m-am luat de Stefan pentru ca l-a nominalizat pe Cosmin. De aici a inceput Culita si Stefan, erau doi barbati pe mine si spuneau vorbe. Ma atacau, atat Culita, cat si Stefan. Pur si simplu nu stiam cum sa reactionez. Am incercat sa nu fac un conflict foarte mare. Nu intelegeam, ma gandeam ca era nemultumirea lor ca a plecat Irisha si se razbuna pe mine. Apoi am aflat ce a auzit el”, ne-a declarat Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru a fost extrem de incantata in momentul in care a pasit in Republica Domincana si a vazut-o pe Elena Marin, pe care o stia de mai mult timp. Insa, Faimoasa sutine ca nu a simtit acelasi lucru si din partea ei. Ba chiar mai mult, de-a lungul emisiunilor, a tinut sa ii intoraca pe baieti impotriva ei.

„Zanni cu Sebi se luau si de mine de multe ori, la fel cum ii spuneau si Elenei, doar ca ea le lua mult prea personal. Se facea un mare tam tam. Baietii au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a parut ca au jignit-o cu ceva, ca i-au spus ceva foarte grav. A inceput sa planga ca si cum ar fi jignit-o. Nu era cazul. Cred ca cei de acasa au vazut ce s-a intamplat la consiliu. Spunea anumite lucruri cu o rautate foarte mare. Orice lucru pe care il spuneam. Eu niciodata cand am vorbit cu ea nu am iesit in fata sa spun. Si atunci cand i-am spus ca o iau de codite, nu se intampla, dar cand vezi ca in spatele camerelor este opusul, te deranjeaza. Ea pare inger, iar eu dracusorul. Cand am venit in aceasta competitie, eu o stiam pe Elena, m-a bucurat.

Nu mi s-a parut si din partea ei acelasi lucru. Baietii erau foarte ok, dar ea nu. Si pe plaja m-am dus la ea, sa povestim, pentru ca aveam prieteni comuni. Totul s-a schimbat dupa discutia de pe plaja. S-a dus la Zanni si i-a spus: Mai bine Ana, decat cele doua fete conflictuale. Noi cand am ajuns nu stiam ce locuri sa ocupam din camp. Ma asteptam din partea ei sa zica Haideti aici langa mine, mai ales ca o cunosteam. Mie nu mi s-a parut apropiata nici de mine, nici de Irisha. S-a apropiat de Irisha dupa ce i-a luat apropierea. Eu m-am dus si am avut o discutie cu ea si i-am spus ca nu mi se pare normal, nu i-am facut nimic. M-am aparat pentru ca sunt singura, nu aveam pe nimeni de acasa langa mine”, a mai dezvaluit Raluca Dumitru, in exclusivitate pentru WOWbiz.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro