Anamaria Prodan, noi dezvaluiri dupa ce s-a vehiculat ca divorteaza de Laurentiu Reghecampf

Showbiz-ul a fost intors invers de cand Laurentiu Reghecampf a confirmat divortul de Anamaria Prodan.

Nu de putine ori presa a scris ca mariajul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar fi ajuns la final, dar de fiecare data impresara a infirmat aceste zvonuri si barfe si a demonstrat exact contrariul. In urma cu circa doua saptamani, ea si sotul ei si-au reinnoit juramintele in fata lui Dumnezeu, cu ocazia celor 15 ani de casnicie.

Imaginile de la frumoasul eveniment vorbesc de la sine. Ambii se sorbeau din priviri si pareau mai indragostiti ca niciodata. Totusi, lucrurile stau exact invers de doua zile.

Antrenorul de fotbal a facut o declaratie socanta in urma cu doar o zi. El a confirmat despartirea de Anamaria Prodan si, de asemenea, a declarat ca urmeaza sa divorteze.

loading...
„Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut.

Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si va rog sa ne respectati decizia. Va multumesc”, a declarat ieri Laurentiu Reghecampf pentru Fanatik.ro

Vedeta le cere barfitorilor sa fie rabdatori, caci cum au asteptat 15 ani ca ea si sotul ei sa divorteze, mai pot sa o faca in continuare.

„Draga mea Teo, daca era sa fie ceva serios vreodata, erai printre primii mei prieteni care aflau .Tu stii cine este Laurentiu Reghecampf si cine sunt eu si ce familie am eu si cat am muncit ca sa ajungem unde suntem si nici n-am sa mai permit nimanui sa mai comenteze sau

sa mai faca subiecte sau o daca o sa le faca le zic doar atat: „Sa va dea Dumnezeu sa aveti parte doar de banii pe care i-ati facut pe acele articole„ si pe mine Dumnezeu ma asculta. Exact cum am spus si spun de fiecare data, familia mea Reghecampf-Prodan este numarul unu. Sa mai astepte putin pana divortam, sa mai astepte putin. Au asteptat 15 ani si cred ca mai au rabdare, putina rabdare sau multa. Nu mor caii cand vor cainii”, a explicat Anamaria Prodan intr-un mesaj vocal pentru Teo Trandafir.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro