Anamaria Prodan, prima vacanta dupa tot scandalul cu asa-zisul divort?!

Vedeta nu mai vrea sa auda barfe despre ea si familia ei, asa ca a plecat departe de toata agitatia din Romania.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecamph tin de cateva zile primele pagini ale tabloidelor. Despre ei s-a scris de mai multe ori ca ar fi in pragul divortului, insa de fiecare data impresara a infirmat zvonurile si le-a numit doar simple barfe. Totusi, de aceasta data, antrenorul de fotbal a iesit public si a facut o declaratie absolut socanta.
El a confirmat despartirea de cea care i-a fost alaturi 15 ani.
„Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut. Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si v a rog sa ne respectati decizia. Va multumesc”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru Fanatik.ro

Totusi, Anamaria Prodan spune ca nu are barbat de lasat si ca divortul nu se va intampla niciodata, ci vor ramane aceeasi familie puternica si unita pe care toata lumea o stie.

„Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Vrem si noi sa ne tihneasca mancarea. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a spus Anamaria Prodan, in urma cu putin timp.

Recent, pe retelele de socializare ea a dat de inteles ca a plecat intr-o vacanta, in Grecia. Iata cum se relaxeaza impresara, dupa scandalul izbucnit in ceea ce priveste despartirea ei de Reghe.

loading...
Impresara a postat pe retelele de socializare, in urma cu doar cateva ore, o imagine dintr-o zona extrem de luxoasa din Mykonos, Grecia, ceea ce ne duce cu gandul ca acesta ar fi plecat pentru cateva zile sa-si lipezeasca mintea si sa se mai destinda putin, caci in Romania pe primele pagini ale tabloidelor sunt doar informatii despre ea si sotul ei.

Nu se stie daca vedeta a plecat alaturi de partenerul ei de viata sau a plecat singura in vacanta. Cert este ca imaginea a adunat peste 4 mii de aprecieri de cand a fost postata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro