Anda Calin si Liviu Varciu, la un pas de despartire

Anda Calin si Liviu Varciu au fost la un pas de despartire! Cei doi au stat separati cateva luni!

Liviu Varciu si Anda Calin formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au o relatie de cinci ani de zile, din care au rezultat doi copii minunati: o fetita si un baietel. Intre Anda si Liviu a avut loc, la un moment dat, o separare care a durat patru luni.

Cei doi au stat despartiti o buna perioada, insa au hotarat sa-si mai dea o sansa relatiei lor, iar in 2019 s-au mutat direct impreuna. In ciuda obstacolelor de care s-au impiedicat, iubirea a invins in cazul lor.

Acum, povestea lor de iubire merge ca pe roate, Anda si Liviu se inteleg foarte bine, insa ca-n orice relatie mai exista si discutii. “Ma inteleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Insa, ca in orice relatii, sunt si discutii, dar mici, asta conteaza cel mai mult. Daca ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discutii la inceput pentru ca in orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare.

loading...
Noi ne-am mutat impreuna pe 1 ianuarie 2017, am stat despartiti patru luni, in 2018, dupa care ne-am impacat si ne-am mutat din nou impreuna”, a declarat Anda Calin pentru Playtech.

Liviu Varciu si Anda Calin au impreuna doi copii, pe Anastasia si pe Liviu Matei, baietelul care s-a nascut acum mai bine de un an si pe care l-au tinut departe de ochii curiosilor.
Insa, de curand, Varciu si-a surprins fanii de pe Instagram cu un video cu baietelul lor, Liviu Matei, in timp ce se juca la un pian pentru copii.

Asadar, urmaritorii indragitului cantaret au putut sa il vada pe cel de-al treilea copil al lui Varciu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro