Andra, vizita fulger la chirurgul estetician

Despre Andra se poate spune ca este cea mai apreciata si laudata artista de la noi. Pe buna dreptate aceasta situatie. Nu trebuie sa fi neaparat un erudit cunoscator al piesei muzicale din Romania sa intelegi ca Andra da tonul.

Daca profesional nu sunt lucruri de schimbat, se pare ca din punct de vedere medical Andra isi doreste sa „lucreze” pe ici, pe colo. Despre ce este vorba o sa intelegem din imaginile surprinse de paparazzi CIAO.RO

Zilele trecute, acestiau au suprins-o pe artista iesind dintr-o clinica medicala specializata in interventii de natura estetica. In fotografii regasim o Andra usor ingrijorata, in permanenta cu privirea in telefon, in timp ce soferul o urmeaza din spate, responsabil fiind de bagajele ei. O clinica de infrumusetare…

Sa planuiasca oare Andra o interventie sau o serie de tratamente care sa o ajute sa scape de kilogramele in plus pe care le-a castigat in ultima vreme? Privind fotografiile, este lesne de descoperit ca formele artistei s-au mai implinit, insa acest lucru nu-i stirbeste in vreun fel personalitatea unica.

loading...
Andra este genul acela de femeie frumoasa care nu depinde, in vreun fel, de masuri ideale si kilograme perfecte.

In primavara acestui an, Andra a vorbit pentru prima data despre situatia siluetei ei. „Chiar imi doresc sa nu mai zica lumea ca sunt gravida, fara ca eu sa fiu. Daca vreodata se va intampla, atunci e binevenit. Acum nu pot sa spun ca am in plan acest lucru, intrucat am si fata, si baiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus sa marim familia si nu avem de gand acum sa se intample acest lucru. E greu, cumva, sa stau mereu sa explic ca nu sunt insarcinata”, declara Andra la acel moment.

In plus, artista povestea atunci ca si-ar dori sa slabeasca in jur de 10 kilograme. „Catalin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai putin! El zice 5, eu zic 10. O sa se intample si asta, nu ma stresez. Sa inceapa cantarile, o sa revin la programul meu normal si atunci cu siguranta vor reveni si kilogramele de demult!”, conchidea artista.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro