Asasinatul cu bomba de la Arad ar fi fost, de fapt, o razbunare?

Executia lui Ioan Crisan ar fi fost, de fapt, o razbunare. Cum au actionat persoanele implicate?

O noua ipoteza iau in calcul anchetatorii. Asasinatul cu bomba de la Arad ar fi fost, de fapt, o razbunare. Mai multe persoane au fost implicate, printre care si amanta lui Ioan Crisan.

Amanta lui Ioan Crisan, Aurora Ardelean, ar fi mers la locul exploziei, la doar cateva minute dupa ce a avut loc tragedia. De asemenea, surse apropiate anchetei sustin ca ar fi vorba despre o razbunare, iar mai multe persoane au complotat impotriva omului de afaceri din Arad, printre care si fosta iubita a barbatului. Anchetatorii au luat legatura si cu oamenii legii din afara tarii.

Ultimele detalii aparute in cazul omului asasinat cu bomba la Arad dau totul peste cap. Fiica si sotia lui Ioan Crisan au declarat ca nu stiau ca acesta sa fi avut vreo problema cu vreo persoana sau ca nu se ajungea cu banii. Insa, femeia stia de relatia pe care sotul ei o avea cu Aurora Ardelean de mai bine de 10 ani. In varsta de 53 de ani, angajata lui Ioan Crisan a recunoscut in fata autoritatilor legatura amoroasa.

loading...
Insa, cu toate acestea, se pare ca tatal Aurorei neaga acuzatiile. Ba chiar mai mult, toata lumea ar fi stiut de relatia extraconjugala a barbatului.

Autoritatile mai adauga faptul ca persoana sau persoanele care au fost implicate in moartea omului de afaceri din Arad vor fi gasite in curand.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro