Bianca Dragusanu, declaratie neasteptata

Bianca Dragusanu si-a socat din nou fanii atunci cand a declarat ca este insarcinata.

Bianca Dragusanu continua sa faca declaratii bomba, iar de data aceasta a marturisit ca este insarcinata, lucru care i-a uimit pe fanii vedetei.

Bianca Dragusanu a fost invitata la Teo Show, acolo unde merge deseori pentru a povesti ce mai este nou in viata ei si cum decurg lucrurile cu micuta Sofia.
Inainte de a intra in platou, frumoasa vedeta a fost la machiaj, moment in care a tinut sa glumeasca cu una dintre fetele care se ocupa cu infatisarea ei.

Culmea este ca Bianca Dragusanu a dorit sa aduca in discutie rolul de mamica, spunand ca este insarcinata pentru ca a pus mana pe burtica de gravida.

loading...
Bianca Dragusanu: „Avem o micuta burtica si cica daca faci asa (n.r.: atinge burta de gravida a blondei) se ia aici”.

Make-up artist: „Se ia”.

Bianca Dragusanu: „Se ia aici (n.r.: se intoarce cu abdomenul spre burtica blondinei). Sa se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt insarcinata. Prieteni, sunt insarcinata). De maine, sunt insarcinata, pentru ca am pus mana aici, la burtica. Doi iepurasi o sa fie! Sunt insarcinata, asta este breaking news acum. Nu ma felicitati?”.

Cat despre viata profesionala si personala, Bianca Dragusanu a spus ca toate lucrurile merg cat se poate de bine, exceptand momentele cand apar stiri in presa despre ea care nu sunt adevarate.
„In ciuda tuturor evenimentelor asta care se tot intampla din cauza faptului ca unii au o lipsa mare de ocupatie. Eu n-am nicio problema, copilul este ok, chiar daca a avut o perioada in acre a tusit vreo 3 saptamani sa tuseasca si nu stiam ce sa ii mai fac. Mama e bine, sora mea s-a asezat la casa ei. Totul este minunat.

Atmosfera se mai bruiaza din cauza unor daunatori. N-au ce sa faca, se plictisesc. Le place foarte mult atentia. Presa n-ar trebui sa acorde atata atentie persoanelor care n-au ce sa faca. Sunt doar mici ploi, care trec”, a spus Bianca Dragusanu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro