Bogdan de la Ploiesti a ajuns pe patul de spital!

Bogdan de la Ploiesti se confrunta cu probleme de sanatate. Vestea a fost data chiar de cantaret, pe retelele sociale. Iata cum s-a afisat artistul!

Bogdan de la Ploiesti este unul dintre cei mai in voga cantareti de muzica de petrecere. Artistul are mii de admiratori, insa acesta i-a pus pe jar dupa ce a publicat un clip video cu el in timp ce primea ingrijiri medicale.

Bogdan de la Ploiesti este unul dintre cei mai iubiti si apreciati cantareti de manele din Romania, melodiile lui fiind, la momentul actual, printre cele mai ascultate. Cantaretul isi tine mereu fanii la curent cu tot ce se intampla in viata sa si ii surprinde mereu cu diverse ipostaze in care apare.

Recent, celebrul cantaret a aparut pe retelele sociale cu o branula in mana, semn ca starea lui de sanatate nu este buna. Intins in pat, cantaretul si-a filmat si chipul, parand de-a dreptul extenuat si deloc confortabil cu situatia in care se afla. Ipostaza in care s-a filmat Bogdan, i-a pus pe fani pe ganduri, acestia neintelegand ce se petrece cu artistul lor preferat, deoarece tanarul a decis sa nu ofere explicatii, potrivit wowbiz.

loading...
acest moment, nu se stie exact daca Bogdan de la Ploiesti are probleme grave de sanatate sau a avut nevoie doar de vitamine, mai ales ca manelistul a mers la numeroase evenimente, care i-au provocat, bineinteles, o stare de oboseala.

Dupa prima colaborare muzicala, Theo Rose si Bogdan de la Ploiesti au fost surprinsi destul de des impreuna, fanii lor avand impresia ca cei doi formeaza un cuplu in viata reala.

Cei doi artisti au spus care este, de fapt, relatia lor si cum se inteleg.

„Dupa prima colaborare au tot existat nascociri, oamenii si-au tot dorit sa ne vada tot timpul impreuna. Noi nu vrem sa insistam pe treaba asta, sa ne facem probleme in viata noastra personala.

Eu n-am nevasta, am iubita, si ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem sa avansam in treaba asta pentru ca nu ne ajuta”, a declarat Bogdan de la Ploiesti.

Theo Rose a marturisit ca s-au amuzat dupa ce au aparut zvonuri ca formeaza un cuplu, astfel au decis sa „alimenteze” aceasta idee, insa pana in momentul in care relatia oficiala a lui Theo a fost afectata.

„Dupa ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok si oamenii care ne apreciau ne-au combinat.

Asta pentru ca eu si Bogdan, pusi la un loc, suntem un combo cumva de energie si muzical chiar.
Noi ne intelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastra. E un baiat foarte talentat si foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru ca si noi cand am vazut asa, si noi am alimentat putin toata ideea asta, ca ni s-a parut amuzant, ni s-a parut misto.

Dupa care ne-a venit ideea ca vom mai face inca o piesa, inca un proiect, in care sa dam raspunsul, ca trebuie sa-i tinem asa…dar asta pana cand lucrurile au inceput sa se rasfranga asupra relatiei mele si asupra lui Alex”, povestit Theo Rose

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro