Carmen de la Salciua a spus care este motivul pentru care nu este intr-o relatie

Carmen de la Salciua a facut o serie de dezvaluiri despre viata sa, pe contul sau de Instagram.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai apreciate cantarete din tara noastra. Frumoasa artista a reusit sa isi stranga o comunitate impresonanta de oameni pe contul sau de socializare. De cele mai multe ori, cantareata ii tine la curent pe fanii ei cu ultimele noutati.

De asemenea, are si o legatura destul de stransa cu acestia. Intr-o serie de intrebari si raspunsuri, Carmen de la Salciua a raspuns curiozitatilor. Un internaut a intrebat-o pe artista: „De ce esti singura si nu mai vrei sa te implici intr-o relatie cu cineva?”.

La scurt timp, a venit si cu un raspuns: „A fi singur nu e un status. E un cuvant care descrie o persoana care este suficient de puternica sa traiasca si sa se bucure de altcineva! A trebuit sa imi inlatur toata toxicitatea ca sa imi recapat puterea de femei, a trebuit sa muncesc sa devin independenta si nu pot fi tinuta decat cu fapte care sa coincida cu vorbele.

loading...
Probabil niciodata nu voi fi indeajuns de deschisa sa vorbesc detasat de viata mea privata, dar poate candva aceste cuvinte sau sfaturi vor servi cuiva care are nevoie de ele.”

Comunitatea de oameni din mediul online o sustine neconditionat pe artista.

Ba chiar mai mult, acestia o urmaresc si pe sora acesteia si apreciaza relatia deschisa dintre cele doua. Carmen de la Salciua a declarat ca se simte norocoasa ca are o asa sora.

„Sunt( n.r. fericita). E omul cu care pot fi transparenta, omul total opus mie din toate punctele de vedere, dar in felul asta ne completam foarte bine.”, a declarat Carmen de la Salciua.

De asemenea, artista a mai primit o intrebare despre Oana Zavoranu. Se pare ca o admira si o respecta foarte tare pe actrita.

„O urmaresc cu drag. E o femeie inteligenta si frumoasa. Nu intru in polemici cu nimeni, fiecare isi formeaza parerea pe care o doreste. Adevarul eu il cunosc prea bine asa ca nu am intors niciodata capul unor comentarii in care nu m-am regasit.”, a mai declarat artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro