Catalin Morosanu, dezvaluiri despre casnicia cu Georgiana

Catalin Morosanu si Georgiana formeaza un cuplu de 19 ani de zile.

Catalin Morosanu are o familie implinita, fiind casatorit cu prima femeie pe care a iubit-o vreodata. Sportivul si Goergiana s-au intalnit in perioada liceului si sunt nedespartiti de atunci. In podcast-ul moderat de Jador, Catalin Morosanu i-a recunoscut ca sotia lui a fost prima femeie din viata lui si se iubesc la fel ca in prima zi.

Din rodul iubirii lor a aparut pe lume si o fetita, pe nume Natalis. In casnicia lor nu au fost intotdeauna numai momente pline de bucurie. Fostul concurent de la Survivor Romania a vorbit si despre tensiunile de cuplu pe care le-au avut si inca le au.
„Au fost momente grele. Cand am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasa. Suntem un cuplu normal si am depasit episoadele mai dificile comunicand foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat asa cum suntem”, a spus Catalin Morosanu, intr-un interviu pentru VIVA!.

Catalin Morosanu si Georgiana reusesc de fiecare data sa rezolve orice conflict si niciodata nu s-a ajuns la o despartire sau la un divort.

loading...
Cei doi se cearta cel mai des din cauza timpului limitat pe care il petrec impreuna. In ciuda tuturor, georgiana il sustine pe Catalin Morosanu in cariera lui, iar sentimentul este mutual.

„Pornesc mereu de la faptul ca petrecem foarte putin timp impreuna, ca nu mergem in vacante mai des, ca nu stau cu Natalis mai mult.

Dar cariera mea s-a cladit la Bucuresti, nu la Iasi, si viata mea se imparte intre cele doua orase. Dar ma intelege si ma sustine. Georgiana are afacerea ei, o clinica stomatologica, in Iasi, eu vin des la Bucuresti, dar reusim sa gasim un echilibru”, a adaugat sportivul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro