Cu cine s-a casatorit mama Luizei Melencu, de fapt.

In urma cu doi ani in familia Luizei Melencu avea sa inceapa o adevarata drama. Fiica celor doi soti, Claudiu si Monica Melencu, alaturi de o alta tanara, aveau sa dispara in conditii misterioase. Ceea ce se stie acum ca fiind Cazul Caracal a tinut si inca tine titlurile din presa. Gheoerghe Dinca, principalul suspect in moartea Luizei Melencu, isi asteapta sentinta in inchisoare. In schimb, familia Luizei a trecut prin multe, culminand inclusiv cu decesul tatalui tinerei.

Claudiu Melencu si sotia acestuia, Monica Melencu, aveau sa treaca prin cele mai grele momente din viata lor. Niciun parinte nu crede ca i se poate intampla asa ceva. In urma cu doi ani, fiica acestora, Luiza Melencu avea sa dispara in conditii, cel putin misterioase. Ulterior se afla care ar fi fost filmul disparitiei, suspectul principal fiind Gheorghe Dinca.

Timp de aproape un an de la momentul tragediei, Monica Melencu tot mai spera ca fiica lor este in viata. In aceeasi situatie se aflasi se afla si familia ceilelate tinere decedate, Alexandra Macesanu. Au trecut doi ani de sperante, suferinta, durere si procese care nu se mai termina. In urma acestei drame, anul trecut Claudiu Melencu si Monica Melencu, mama Luizei aveau sa divorteze. Lovitura si mai mare pentru tatal fetei era sa afle de fapt ca nu este tatal biologic al tinerei decedate.

”Am aflat dupa 20 de ani ca fetita mea nu e fetita mea. Eu nu am nici o indoiala. Pe acest copil l-am crescut eu.

Sotia mea a stat langa mine, am vazut cum i-a crescut burtica. Eu pot sa fac alte ADN-uri, sa vedem ce iese” , spunea tatal Luizei Melencu.

loading...
Din cauza acestor probleme adunate, si pe un fond accentuat de consum de alcool, Claudiu Melencu avea sa moara in urma cu aproape sase luni.

Desi in tot acest timp cei doi pareau uniti in suferinta, se pare ca lucrurile au stat cu totul altfel. Apropiatii familie spun ca presiunea si drama prin care au trecut, plus ceea ce aflase Claudiu Melencu, i-a determinat pe cei doi sa divorteze. La cateva luni de la divort, Claudiu Melencu deceda, iar la sase luni de la acest moment Monica Melencu soca comunitatea, recasatorindu-se cu un alt barbat. Despre acesta localnicii spun ca este un om bun, vaduv, cu trei fiice, si cu o situatie buna.

“Mama Luizei s-a maritat. Acum doua saptamani a avut cununia civila. Ea si tatal nepoatei mele s-au despartit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatal Luizei a murit, iar Monica s-a casatorit cu un alt barbat, caruia i-a murit nevasta.

Este vaduv si are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situatie buna, are sere, este un barbat pe picioarele lui. Locuiesc impreuna intr-o comuna de langa Caracal.”, au declarat pentru Impact.ro apropiati ai mamei Luizei.

Cazul Caracal nu este nici pe departe solutionat, inca se asteapta o decizie clara din partea judecatorilor craioveni.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro