Cucu de la Survivor, discurs emotionant despre Zanni

Cucu vorbeste despre Culita Sterp si Zanni dupa ce a stat la Survivor Romania timp de o luna.

Cucu de la Survivor Romania 2021 s-a inteles cel mai bine cu Zanni si Culita Sterp, cei doi Faimosi cu care a avut o relatie frumoasa de prietenie. Acum, dupa eliminare, vedeta vorbeste fara menajamente despre cei doi.

Cucu de la Survivor Romania este de parere ca Zanni va castiga jocul din Republica Dominicana, iar despre Culita Sterp spune ca este un familist convins.

„Stiam ca va reusi cumva sa plece (n.r- Culita). De aia nu i-am spus numele in consiliu. Stiam ca nu o sa ajunga in finala. Stiam ca o sa faca ceva sa ajunga acasa, pentru ca o sa nasca Daniela lui.

loading...
Zanni o sa castige, eu stiu asta in sufletul meu. Daca oamenii se supara ca tin cu Zanni, asta e. Eu am spus de la inceput ca sunt sincer. Zanni a fost singurul care nu s-a ridicat, (n.r- in momentul elimiarii lui), iar in momentul in care l-am luat in brate, mi-am dat seama ca tremura tot si ca plange. Nu stia ce sa zica, pentru ca am iesit cumva din nominalizarea lui. Eu am si zis ca nu o sa fac aliante cu nimeni. Daca Zanni avea o strategie mai buna mergeam pe strategia lui, iar daca Culita are o strategie mai buna, merg pe a lui. Eu nu am fost in tabara nimanui.

In competitia asta, majoritatea au iesit urat, ba ca se certau, de exemplu Vera, care e iesit cu taraboi. Andreea si-a asumat si a iesit cu capul sus, curat. Pe ea am simtit-o ca spune adevarul. Imi pare rau ca nu si-a dat prea mult cu parerea”, a declarat Cucu.

Cat despre Andreea Lodba, Cucu marturiseste ca a iesit din competitie cu capul sus si este mandru de colega lui.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro