Culita Sterp, emotii mari inainte de nasterea primului copil

Culita Sterp, reintors de curand din Republica Dominicana, unde a participat la emisiunea Survivor, se pregateste de nasterea primului mostenitor.

Culita Sterp este extrem de nerabdator sa isi tina in brate primul copil. Nerabdator si plin de emotii cu privire la faptul ca nu mai este mult timp si o sa devina tatic, Culita recunoaste ca niciodata nu a mai avut parte de astfel de trairi.

„ Am decis, de comun acord, ca acest copil sa vina pe lume in mod natural, atunci cand o vrea el sa vina. Adica vom evita, pe cat posibil, operatia de cezariana. Termenul indicat de medic e, undeva, la jumatatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Pana atunci, va pot spune ca am niste emotii cum nu cred ca am mai trait in viata mea.

Niciodata nu mi-as fi putut imagina ca voi avea parte de asemenea emotii !” a declarat Culita.

loading...
Viitorii parinti asteapta cu nerabdare venirea baietelului lor pe lume. Culita si Daniela s-au mutat de o luna la Cluj, acolo unde Daniela va naste.

“ Nu pot oferi prea multe date, fiindca a fost o decizie comuna cu sotia mea sa nu facem asta. Dar pot sa va spun ca atat Daniela, iubita mea, cat si pruncul se afla intr-o stare de sanatate foarte buna !” a mai declarat Culita Sterp.

Cei doi indragostiti se cunosc inca din anii de liceu, insa atunci Culita a pierdut lupta catre inima Danielei.

Pana la nasterea bebelusului, Culita se recupereaza la cabinetul kinetoterapeutului dupa accidentarile suferite la Survivor.: “ Fac tot felul de exercitii de recuperare, atat pentru genunchi, cat si pentru coloana vertebrala.

Trebuie sa fiu in forma, pentru micut, nu ?”
Culita nu este singurul care are nevoie de recuperare dupa experienta Survivor. Jador si Catalin Morosanu sunt si ei printre concurentii accidentati in urma competitiei solicitante.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro