Culita Sterp si Daniela Iliescu, anunt de ultima ora despre bebelusul lor

Culita Sterp si Daniela Iliescu, nerabdatori pentru venirea pe lume a copilului lor.

Culita Sterp si Daniela Iliescu se apropie tot mai mult de ziua cea mare: venirea pe lume a baietelului lor. Copilul ar urma sa ajunga pe lume pe data de 10 iunie, sustine doctorul. De la venirea Faimosului inapoi in Romania, cei doi sunt de nedespartit si incearca sa compenseze pentru cele cinci luni in care au fost separati.

Culita Sterp a ramas surprins atunci cand a venit acasaa si a vazut burtica iubitei sale. Celebrul cantaret este extrem de bucuros ca poate fi alaturi de iubita lui cu putin timp inainte de nastere. In urma cu putin timp, Culita Sterp a imparatsit un moment special cu fanii lui de pe Instagram, in timp ce se afla in masina cu iubita lui, la Cluj. Daniela Iliescu a marturisit ca are anumite contractii, care ii provoaca dureri.

Cu siguranta, iubita Faimosului merge la ultimul control inainte de nastere.
Culita Sterp: Ce se intampla?
Daniela Iliescu: Contracta si ma doare!
Culita Sterp: Da cu piciorul! Fotbalist il facem.

loading...
Culia Sterp a luat decizia de a nu mai intra pe traseele de la Survivor Romania 2021. Motivul a fost unul clar, Faimosul si-a exprimat dorinta de a se intoarce acasa la familia lui si iubita lui insarcinata. Culita Sterp si Daniela Iliescu au aparut pentru prima data impreuna la o emisiune televizata, unde au vorbit despre relatia lor.

„Cea mai grea experienta din viata mea. M-am gandit ca nu o sa rezist mai mult de 2-3 luni. Cand am vazut ca ma descurc si ca trebuie sa mai stau, ma gandeam ca sper sa ajung cand se naste baiatul. Ma gandeam in fiecare zi. in ultima luna nu prea imi mai statea gandul la competitie. O visam pe Daniela, ma gandeam in fiecare zi. Daca nu esti prezent acolo, nu poti sa dai randament.

Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici in burta”, a declarat Culita Sterp, la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro