Cum a fost intampinat acasa baietelul lui Culita Sterp si al Danielei Iliescu.

Culita Sterp si Daniela Iliescu traiesc cele mai frumoase momente din viata lor de cand a venit pe lume baiatul lor!

Culita Sterp si Daniela Iliescu au parte de cele mai frumoase momente din viata lor de cand a venit pe lume baietelul lor. Cei doi indragostiti l-au asteptat cu sufletul la gura pe cel mic si iata ca momentul cel mare a fost exact asa cum s-au asteptat.

Pe cat de emotionant a fost totul, pe atat de frumos!

Micutul artistului a fost intampinat cu muuulte baloane si o camera de vis. Daniela a publicat, pe contul ei de Instagram, un videoclip cu camera lor, unde au pus patutul copilului. In imaginile de mai jos, se poate observa ca baietelul a fost primit asa cum se cuvine acasa.

loading...
”Casa dulce casa”, a scris iubita lui Culita Sterp.

Daniela Iliescu si Culita Sterp au devenit parinti de curand! Artistul si viitoarea lui sotie au un baietel, perfect sanatos, care la nastere a avut 4 kilograme si 55 de cm.

Culita si Daniela au cunoscut ce inseamna fericirea cu adevarat cand si-au tinut minunea in brate.

„ Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda pentru ca am reusit sa cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericita zi din viata mea, pentru ca am reusit sa aduc pe lume o minune si pentru ca am pus zambetul asta larg pe fata iubitului meu”, a postat Daniela Iliescu pe Instagram, acum cateva zile.

Cantaretul a dezvaluit ca pentru moment el si Daniela nu au planuri de nunta, ci de botez. Dupa ce isi vor crestina baietelul, cei doi vor incepe sa se gandeasca si la nunta.
„Nu ne pregatim deocamdata de nunta, este in plan, dar nu stim cand se va intampla; prioritatea este sa facem botezul si apoi o sa ne gandim si la nunta”, a dezvaluit Culita Sterp pentru Click.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro