Daniela Iliescu a postat prima fotografie cu baietelul ei!

Daniela Iliescu, prima imagine cu minunea ei! Ce mesaj emotionant a transmis proaspata mamica!

Daniela Iliescu a devenit, joi, mamica unui baietel de 4 kg si 55 de cm! Tanara si Culita Sterp sunt in culmea fericirii de cand minunea lor a venit pe lume. Micutul s-a lasat asteptat, insa totul a meritat. Daniela a postat un mesaj de-a dreptul emotionant, in urma cu putin, pe contul ei de Instagram! Viitoarea sotie a lui Culita Sterp a marturisit ca atat ea, cat si bebe sunt bine.

Daniela recunoaste ca nu se satura sa-l mai priveasca si sa-l studieze pe cel mic.

Culita Sterp a fost primul care a postat o fotografie foarte emotionanta cu Daniela si minunea lor. Totul s-a intamplat la scurt timp dupa ce baietelul a venit pe lume. Artistul a scris si un mesaj pe internet, prin care descrie cum arata fericirea pentru el. Fostul faimos de la Survivor i-a promis iubitei lui, dar si fiului sau ca va face tot ce-i sta in putere sa nu le lipseasca nimic toata viata lor.

loading...
” Astazi 17 Iunie, am vazut cum arata fericirea, pana acum pot spune ca am trait degeaba! Nu se poate descrie in cuvinte acest sentiment, aceste trairi, pe care va doresc tuturor sa le simtiti, pt ca va schimba viata cu adevarat ? 4 kg si 55 de cm, atat are fericirea noastra intruchipata intr-un ingeras de baiat, pe care l-a adus pe lume cea

mai frumoasa si cea mai iubita mamica din lume @daniela.iliescu! Va iubeste tata si o sa faca tot ce-i sta in putere sa aveti o viata frumoasa si sa nu va lipseasca nimic! ?”, este mesajul emotionant transmis de artist.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro