De ce Carmen Tanase a ales sa nu se mai casatoreasca, dupa decesul sotului ei!

Multe persoane s-au intrebat care este motivul pentru care Carmen Tanase a ales sa nu se casatoreasca, dupa decesul sotului ei.

Carmen Tanase a fost casatorita cu Victor Parhon intre anii 1989–2000. Impreuna au un copil, pe Tudor. Indragita actrita este vaduva de mai bine de 20 de ani, dupa ce partenerul ei de viata a murit din cauza unei boli cumplite, si anume cancerul. Barbatul a fost un critic mare de teatru.

”Faceam parte cam din aceeasi meserie si discutam foarte mult, ne completam in pareri. El era o fire cumpatata, eu – vulcanica. El a fost pentru mine si sot, si tata, si prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, si odata m-am trezit strigandu-l «tata». Se amuza. L-am facut pe Tudor pentru ca si el isi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La inceput nu am vrut sa ma casatoresc, sa ne lege un act, numai ca au intervenit niste chestii tehnice. Daca nu aveam buletin, nu puteam sa ma mut in Bucuresti. In drum spre ofiterul starii civile i-am spus ca s-ar putea sa spun nu. L-am tinut in sah pana acolo. El era credincios si a vrut sa ne cununam religios. Nu am facut-o atunci cand ne-am casatorit, am vrut sa o facem la finalul vietii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie facut la timpul lui, ca sa nu regreti dupa aia”, marturisea Carmen Tanase, arata Click.
loading...
”Din pacate, am stiut de la inceput, dar am crezut ca exista minuni. Exagera mult cu tigarile si am inceput sa gasesc pe sub pat hartiute cu sange. El, intr-un fel, a stiut de la inceput. S-a dus la doctor si, dupa rezultat, a trecut pe langa mine, a intrat in camera si nu a mai iesit cateva ore. A venit apoi la mine si mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A cazut casa pe mine!”, a mai spus ea despre momentul in care a aflat ca sotul e bolnav.

Insa, dupa moartea sotului ei, Victor Parhon, actrita Carmen Tanase nu si-a refacut viata sentimentala, chiar daca a avut pretendenti. Actrita a ales sa puna accent pe cariera si pe cresterea fiului lor, Tudor. Ea marturisea in urma cu ceva vreme ca nu s-ar mai vedea casatorita cu niciun alt barbat, scria Tabu.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro