Florin Condurateanu a murit in bratele fiului sau!

Noi informatii despre moartea lui Florin Condurateanu! Ce s-a intamplat in ultimele clipe de viata.

Au iesit la iveala noi informatii despre moartea lui Florin Condurateanu! Jurnalistul in varsta de 71 de ani a facut un stop cario-repsirator, iar ultima respiratie si-a dat-o chiar in bratele fiului sau. Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, a facut aceasta dezvaluire pentru un post de televiziune.

„L-am sunat pe Razvan si mi-a confirmat ca i-a murit in brate. I-a venit rau de la munca. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnalistilor”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Mai mult decat atat, Florin Condurateanu a dat dovada de omenie chiar si in ultimele sale clipe de viata. celebrul jurnalist il sunase pe unul dintre cei ai mari chirurgi cardio-vasculari din tara, pentru a ajuta o femeie cu probleme de sanatate.

loading...
„Astazi dupa amiaza Florin Condurateanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din tara, ca sa ajute pe cineva, o femeie. A facut azi ce stia el mai bine, sa ajute”, a mai adaugat Ecaterina Andronescu.

Anuntul ca jurnalistul Florin Condurateanu s-a stins din viata a fost facut de Mihai Gadea, in direct, in cadrul emisiunii pe care o prezinta. Vestea a venit ca un soc pentru familie, cat si pentru toti colegii jurnalistului.

„Colegul si prietenul nostru, unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata, Florin Condurateanu, a incetat din viata. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut si lucrat cu foarte multi oameni. Nu am intalnit pe nimeni ca Florin Codurateanu.

In urma cu putin timp am aflat ca scumpul nostru coleg si prieten a intrat in soc cardio-respirator si cu totii am sperat ca Florin Condurateanu, asa cum a invins intotdeauna, in profesie, in viata, sa invinga si in aceasta seara.

Dar batalia aceasta iata, nu a castigat-o.
Ceea ce insa a castigat a fost batalia cu intreaga viata. Ne aflam la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunatate, cum nu stiu cati alti oameni l-ar putea concura vreodata. Florin Condurateanu este cunoscut de marele public pentru modul in care si-a exercitat profesia. Si-a exercitat-o impecabil”, a declarat jurnalistul Mihai Gadea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro