Fulgy de la Clejani arunca bomba

Fulgy de la Clejani le-a transmis un nou mesaj urmatorilor sai de pe Instagram. Tanarul a declarat ca este amenintat si jignit de Nelson Mondialu.

Fulgy de la Clejani trece prin moemnte greu de descris. Dupa ce a fost prins drogat la volan si vazut de o tara intreaga, baiatul sustine ca este victima lui Nelson Mondialu. „Vreau sa anunt toti prietenii mei, dupa ce-mi iese viza, ca am mai avut…plec

definitiv in State. Va rog frumos presa, sunt in stare sa merg si la puscarie pentru acesti oameni minunati Alex si Antonia. Au o familie frumoasa si cei mai simpatici copilasi. Nu le stricati imaginea din cauza mea, va rog frumos. Faceti-ma pe mine de ras, nu pe ei. Ei sunt exemplul Romaniei de „asa da”.”, a zis Fulgy.

Baiatul Clejanilor face acuzatii dure la adresa lui Nelson Pop.

loading...
„Politia Romana, va rog sa luati atitudine cu interlopul Nelson. Cu baiatul ala care a glumit cu minorele l-ati arestat direct. Omul asta e puscarias, infractor, talhar, dealer de droguri.”, a adaugat Fulgy.

Baiatul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani a intrat in razboi cu tatal lui Livian de la „Puterea Dragostei”. „Ma simt neajutorat.

Imi este frica! A pus lumea sa ma sune, sa ma bata, Nelson. Romania, trezeste-te! Sunt terorizat cu telefoanele de proxenetul si interlopul Nelson Mondialu. ANAF? De unde are puscarialul ala aur? E furat!”, a completat Fulgy.

Fulgy de la Clejani a facut publice cateva SMS-uri jignitoare primite din partea unor persoane necunoscute pe care afirma ca Nelson le-ar fi pus impotriva lui.

„Uitati si voi cum ma simt eu azi…de Ziua Copilului. Multumesc frumos tuturor oamenilor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va traiasca copiii!”, a spus Fulgy.

Tanarul a marturisit ca singura femeie care ii sta alaturi este mama lui, pe care o iubeste nespus de mult.

Dan Manole, cunoscut drept Fulgy, a fost prins drogat la volan in urma unui control de rutina.
El a fost dus la INML dupa ce drugtestul a iesit pozitiv la canabis.

loading...
„Am renuntat la absolut orice viciu in viata mea. Am fost la o clinica in Spania, unde am stat o luna si jumatate. Am platit acolo 80.000 de euro ca sa-mi schimb stilul de viata.

Nu indemn pe nimeni de pe fata pamantului asta sa se drogheze. Daca consumati droguri, va consumati fericirea. Nimeni si nimic nu m-a facut sa ma schimb. Creierul nostru e un calculator, e logica, nu trebuiesc virusi in el. Trebuie reinoit, lucrat la el”, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Tanarul in varsta de 23 de ani a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare din Spania, cu ceva timp in urma.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro