FULGY, INTERNAT LA SPITALUL OBREGIA DE CATEVA ORE

In varsta de 23 de ani, Fulgy se afla internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia”, dupa ce azi-noapte, a dat explicatii la o sectie de politie din Bucuresti. Nu este pentru prima data cand baiatul Clejanilor ajunge pe mainile medicilor. In urma cu trei ani, el a fost tratat si la Spitalul pentru Toxicodependente si Psihiatrie “Sf. Stelian” si, ulterior, parintii lui au decis sa-l trimita si la o clinica de dezintoxicare din Spania.

Controversatul artist a ajuns la Spitalul de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia” la cateva ore dupa ce tatal lui a depus o reclamatie pe numele lui la Politie. Potrivit unor surse, Fulgy a fost agitat si recalcitrant la adresa agentilor. El s-a transformat intr-un fiu-problema dupa ce si-a facut majoratul si a intrat in cercuri de persoane “certate” cu legea… a inceput sa consume droguri, dupa cum chiar el a marturisit, si a devenit dependent si de jocurile de noroc.

“Ajunsesem din cauza stilului meu de viata foarte naspa, adica, ma trezeam la 10 seara si mergeam afara si ce puteam sa fac seara?! Cazino, femei, batura si distractie. Nu indemn pe nimeni sa se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seara, cea mai mare lovitura a mea a de 250.000 de euro. Tatal meu mi-a dat interzis ca sa nu ma mai joc pentru ca la varsta aia nu imi mai socotea mie”, a declarat baiatul Clejanilor in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

In urma cu aproape trei ani, Fulgy a inceput sa aiba stari ciudate, iesiri anormale din cauza consumului de substante interzise in cantitati mari, iar parintii lui au decis ca acesta are nevoie urgent de ajutor de specialitate. Desi, s-a opus sa fie internat la Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri “Sf. Stelian” (C.E.T.T.T. “Sf. Stelian”), el a stat in perioada 27.09 – 17.10.2018, relateaza jurnalistii de la spynews.ro.
Dupa un timp, medicii de la C.E.T.T.T. “Sf. Stelian” au cerut sa fie prelungita internarea lui Fulgy, pentru ca ar fi dat semne ca nu este complet vindecat, dar judecatorii s-au opus, precizand ca ar fi o situatie ilegala in acest caz.

loading...
Saptamana trecuta, baiatul celebrului cuplu a ajuns la INML, unde i s-au prelevat probe biologice dupa ce a fost prins drogat la volan. Imediat ce a iesit din institutie, le-a vorbit jurnalistilor care il asteptau despre perioada in care a fost internat la o clinica privata de dezintoxicare din Spania. Ulterior, a facut declaratii despre acea perioada si in cadrul interviului cu Dan Capatos.

“Am vrut sa fiu totusi langa ai mei, daca patesc ceva sa fiu aproape. Am renuntat la absolut orice viciu in viata mea. Am fost la o clinica in Spania, unde am stat o luna si jumatate. Am platit acolo 80.000 de euro ca sa-mi schimb stilul de viata. Nu indemn pe nimeni de pe fata pamantului asta sa se drogheze.

Daca consumati droguri, va consumati fericirea. Nimeni si nimic nu m-a facut sa ma schimb. Creierul nostru e un calculator, e logica, nu trebuiesc virusi in el. Trebuie reinoit, lucrat la el”, a declarat Fulgy la “XNS”.

In cadrul primului interviu oferit la TV dupa ce a fost prins drogat la volan, Fulgy a dezvaluit ca a fost un elev eminent de cand a inceput scoala si pana cand a dat examenul de bacalaureat. Mai mult, a marturisit ca planuieste sa acceseze fondurile europene ca sa isi poata demara anumite proiecte muzicale.

“Asta inseamna ca o sa fiu ambasador al muzicii pe patratica mea: ce inseamna muzica lautareasca, muzica tehno, orice inseamna muzica in Romania. (…). Eu am absolvit Colegiul National de Arte «Dinu Lipatti». Din clasa intai pana in a XII-a, am avut locul I”, a declarat artistul in cadrul emisiunii XNS.

Baiatul Vioricai de la Clejani este chitarist, chitarist basist, pianist si producator muzical.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro