Iesirile delirante ale lui Fulgy. Tanarul este tratat la spital

Fiul Clejanilor ramane sub tratament de specialitate dupa iesirile delirante la care o tara intreaga a fost martora fara voie.

Intr-un moment de luciditate- Fulgy recunoaste ca problema drogurilor l-a afectat profund si ca are nevoie urgenta de ajutor de specialitate.
Insa tanarul de 23 de ani trece rapid de la o astfel de stare la… furie in toata regula!
Iar pana la un maraton de atacuri furibunde lansate public e doar un pas.

Potrivit politistilor- Ionita de la Clejani si-a retras plangerea facuta impotriva fiului. Asta dupa ce ieri insinua ca agentii ar fi mintit ca el l-a reclamat- satul sa asiste la decaderea groaznica a lui Fulgy.

Cu alte cuvinte- Clejanii- care au un nume cat de cat respectat in lumea mondena- transmit un mesaj periculos: cum ca actiunile deplasate ale fiului ar fi normale pentru tanara generatie- ceea ce e total gresit- spun specialistii.

Astazi- Viorica de la Clejani nu a mai fost rabdatoare cu camerele de filmat si a rabufnit.

loading...
„Ar trebui sa vb si cu un avocat, afirmatiile lor suna a instigare, incitare, a incurajare a unui tip de comportament, asta intra in incidenta legii!”, spun specialistii.

Din pacate- Viorica si Ionita de la Clejani se confrunta cu un adevarat cosmar cu ambii copii.

Nu doar Fulgy a calcat pe cai gresite- ci si Margherita. Si tanara a fost prinsa la volan sub influenta substantelor psihoactive dupa un accident teribil.

La fel ca fratele ei- a facut spectacol in fata camerelor de filmat….

Iar Viorica de la Clejani era tot nervoasa si a iesit cu furtunul cu apa la jurnalisti….
Apoi, s-a mai calmat si a dat vina pe iubitul fetei pentru iesirile ei total nepotrivite…
Nu a trecut multa vreme pana cand Margherita era acuzata ca ar fi batut doua femei de la o agentie imobiliara.

„Copiii acestor celebritati, din pacate, sufera de sindromul invulnerabilitatii perpetuue.
Ei simt, cred ca nimic nu ii poate atinge, ca isi pot permite orice extravaganta!”, spun specialistii.

Revenind la Fulgy- potrivit unor surse- acesta ar fi in continuare internat in spitalul Obregia pentru tratament de specialitate. Fara sa faca referire la acest caz- un medic de acolo ne explica ce inseamna aceste terapii.
„Sunt interventii care se fac in echipa, psiholog, medic, asistent social, trebuie sa aflam cintextul individului, ce l a dus la consum, sa incercam sa l extragem din cercul vicios!

loading...
Nu exista o garantie din cauza abilitatii dealerilor de dorguri, pacientii pleaca de la noi cu dorinta de a stopa consumul, punem accent pe constienizare ca viata lor se naruie!”, explica Eduard Motoescu, medic la Spitalul Obregia.

Coincidenta sau nu… in urma cu cateva ore… a fost lansata o piesa in care Fulgy e protagonist si al carei videoclip se pare ca a fost filmat acasa la Alex Bodi.

In versuri- fiul Clejanilor vorbeste exact despre motivele care l-ar fi impins sa recurga la atacurile publice si la amenintari!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro