Imagini de la intalnirea emotionanta dintre Culita Sterp si Daniela Iliescu

Culita Sterp si-a dorit sa fie eliminat de la Survivor Romania pentru a fi alaturi de iubita lui, Daniela Iliescu. Aceasta il va aduce curand pe lume pe primul lor copil, iar cantaretul voia sa fie prezent la momentul unic. Acum, Faimosul este mai fericit ca niciodata, iar intalnirea dintre el si Daniela s-a lasat cu multe lacrimi si a fost cat se poate de emotionanta.

Culita Sterp a fost descalificat de la Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D, exact asa cum si-a dorit. Cantaretul voia sa fie alaturi de iubita lui in aceste momente, avand in vedere ca Daniela Iliescu va naste un baietel in curand. Intalnirea dintre cei doi a fost foarte emotionanta si s-a lasat cu multe lacrimi.

Culita Sterp a publicat un vlog pe YouTube in care le-a aratat fanilor lui cum a fost intampinat de familia sa, dar le-a si povestit despre ultimele momente pe care le-a petrecut in Republica Dominicana. Insa, momentul pe care l-a astepatat toata lumea a fost reintalnirea dintre el si iubita lui, dupa cinci luni de zile.

In momentul in care s-au revazut, Culita Sterp si Daniela Iliescu s-au strans in brate si au izbucnit in plans. Imaginile cu intalnirea dintre cei doi sunt foarte emotionante, mai ales ca au fost de nedespartit si minute in sir nu s-au dezlipit unul de celalalt. Mama Geta a simtit incarcatura emotionala a momentul si, vrand sa destinda putin atmosfera, le-a spus in gluma: „Ia stati, sa nu il omorati pe ala mic!’.

loading...
Culita Sterp a ramas uimit sa vada cat de mare a crescut burtica de gravida a iubitei lui. Daniela Iliescu si Culita Sterp s-au asezat pe canapea, iar artistul a pupat burtica acesteia si a incercat sa vorbeasca cu bebelusul.

Daniela Iliescu: Nu ma mai strange tare, ca ma strangi de burta.

Culita Sterp: Ce dor mi-a fost de tine!

Daniela Iliescu: Si mie! Ce slab esti!

Culita Sterp: Vai, cat de mare e burta! Da-mi sa pun mana! Bai, ce faci? Ma auzi? Hai si tu afara.

Daniela Iliescu: Vai, ce bronzat esti! Ai fix fata ca in liceu acum.

Mama Geta i-a pregatiti lui Culita Sterp o masa cu de toate, iar Faimosul a fost fericit sa petreaca momente superbe in compania familiei lui. O alta intalnire emotionanta a fost cea dintre cantaret si surorile lui Ileana si Getuta.

loading...
Fostul concurent de la Survivor Romania a izbucnit in lacrimi in momentul in care si-a tinut pentru prima data nepotica in brate. Acesta a izbucnit in lacrimi si era fascinat de cea mica. Dupa aceea, a urmat masa in familie, un alt moment care i-a lipsit cu siguranta lui Culita Sterp la Survivor.

Cu bratele deschise l-au primit nu doar cei din familie, ci si oamenii din Hateg. Cantaretul s-a simtit extraordinar printre oamenii din comunitatea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro