Incredibil in ce ipostaza a fost surprinsa Loredana Groza!

Ipostaza neasteptata in care a fost surprinsa Loredana Groza. Internautii au crezut ca nu vad bine.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din tara noastra. Este deja cunoscut faptul ca a reusit, de-a lungul timpului, sa bucure mii de oameni cu piesele sale. Insa, de o perioada lunga de timp, cantareata ne surprinde cu aparitii total neasteptate.

Ba cu un filmulet provocator de la sala, ba cu o tinuta care ne atrage imediat atentia, insa cu ultima ipostaza ne-a lasat muti de uimire.

Cantareata se afla in masina sa si urma sa isi faca un test anti-COVID-19. In momentul in care, medicul ii introduce betisorul de la test in nas, pe fata frumoasei vedete apare imediat o expresie total neasteptata. Cu gura larg deschisa si cu un ochi inchis, vedeta asteapta cuminte sa termine cadrul medical de prelevat probe.

Un lucru este sigur… internautii nu au putut trece cu vederea peste un asa moment, asa ca au distribuit imediat poza pe retelele de socializare, iar, in doar cateva ore, a ajuns sa stranga zeci de comentarii si aprecieri.

loading...
S-a tot speculat de-a lungul timpului ca ar fi trecut de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician, insa Loredana Groza neaga afirmatiile. La 50 de ani, frumoasa blondina arata impecabil, insa sustine ca nu si-a facut niciodata vreo interventie chirurgicala.

Si cum frumusetea inseamna si ingrijire, cantareata sustine ca este foarte atenta la stilul de viata.

”Nu am nimic impotriva interventiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operatie de infrumusetare de niciun fel, cine ma cunoaste stie ca asa e. E usor sa dai vina pe faptul ca nu ai bani sau sa spui ca cineva s-a operat si de asta arata bine, dar nu, nicio operatie si niciun estetician nu te pot ajuta, cu toti banii

din lume, sa arati bine daca nu ai grija zilnic de tine.
Sport, mancare simpla, meditatie… E practica ta zilnica, trebuie sa fie constanta, sa iti faci timp dimineata si seara de cateva momente pentru tine, care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa treaca nicio zi fara sa ai putina grija de tine! Operatiile pot sa mai astepte. Sunt atatea solutii simple, eficiente si neinvazive, in ziua de azi”, a spus Loredana Groza intr-un interviu pentru revista Viva.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro