Ionita de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea si Antonia dupa ce Fulgy le-a adus acuzatii grave

Tatal lui Fulgy i-a cerut iertare lui Alex Velea pentru cuvintele aruncate in aer de fiul sau!

Ionita de la Clejani sare in apararea fiului sau, Fulgy, care i-a adus acuzatii grave lui Alex Velea si iubitei lui, Antonia, pe care a jignit-o in ultimul hal. Artistul spune ca scandalul dintre Fulgy si Velea a pornit de la o discutie legata de productie. Ba mia mult decat atat, Ionita a marturisit ca spera ca cei doi artisti sa inteleaga situatie delicata cu care se confrunta Fulgy.

„ Imi cer scuze fata de Antonia si Alex Velea! A fost o discutie, este legata de productie, de studio. Nu stiu inca ce se intampla acolo, dar o sa incerc sa urmaresc.

El a venit de la studio si vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai ca a doua zi si-a schimbat discursul total si eu cred ca acolo s-a intamplat ceva.

Inca nu am reusit sa aflu cu exactitate ce s-a intamplat, dar sunt sigur ca Alex Velea si sotia lui inteleg situatia prin care noi trecem, dar noi o sa mergem si o sa vorbim cu ei. (…)Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vant, asa ca nu e o chestie care sa darame nu stiu ce”, a spus Ionita de la Clejani, in cadrul unei emisiuni TV.

loading...
Fiul Clejanilor a tinut sa reaminteasca despre primul mariaj al frumoasei satene in spatiul public, dar folosind un limbaj nu tocmai adecvat: „ Dati-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p*** de smecher a lui Castellano, nu stiti? Aia merita milioane de euro pe ea si frisca”. Alex Velea s-a enervat teribil si a rabufnit: „ O sa te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindca nu ai descernamant si pentru ca iti respect parintii.

Trebuie sa te internezi repede de tot. Ori te aresteaza si tu nu esti de puscatie, ori o sa te bata lumea rau ca nu esti nici de bataie. Salvati-l pe Fulgy!”, a scris Alex Velea pe pagina personala de Instagram, acum cateva zile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro